Millionerne vælter ind

Hitmagerne Nik og Jay leverede et overskud på 10,8 millioner kroner i 2023 gennem deres firma HND

Udgivet

Popduoen Nik og Jay har skruet op for indtjeningen i deres firma.

Ifølge HND's årsregnskab for 2023 lyder årets resultat på 10,8 millioner kroner.

HND er ejet af Niclas Genckel Petersen og Jannik Brandt Thomsen, der i den brede befolkning går under navnene Nik og Jay.

I 2022 tjente popduoen 1,4 millioner kroner gennem firmaet.

Deler kæmpe lønpose

Det fremgår ikke, hvor overskuddet i 2023 specifikt kommer fra, men ifølge regnskabet består selskabets aktiviteter i "at drive virksomhed med kunstnerisk udøvelse og produktion heraf samt anden virksomhed i tilknytning hertil".

Overskuddet er kommet virksomhedens tre ansatte, popduoen og Jesper Miki Thomsen, der sidder i HND's direktion, til gode. De har kunnet dele en løn på over 6,2 millioner kroner.

Nik og Jay har stået på den danske musikscene siden 2002 og er kendt for hits som "Lækker" og "En dag tilbage". I 2023 spillede de fire udsolgte koncerter i Royal Arena i København. (Arkivfoto).

Slog igennem i 2002

Nik og Jay indtog den danske musikscene i 2002 med sangen "Hot!" og har siden hittet med blandt andet "Boing!", "En dag tilbage" og "Lækker".

I 2009 trak duoen sig tilbage, men gjorde comeback to år senere med albummet "Engle og dæmoner". Siden har de udgivet flere album og singler.

Udsolgte koncerter

Sidste år spillede duoen fire udsolgte koncerter i Royal Arena i København samt koncerter på en række af sommerens festivaler. Blandt andet Smukfest i Skanderborg og Tinderbox i Odense.

Til sommer kan publikum igen synge med på Nik og Jays sange, når duoen spiller på blandt andet Jelling Musikfestival og Skive festival.

JP Finans har kontaktet Jesper Miki Thomsen, men han har ingen kommentarer til regnskabet.

Powered by Labrador CMS