Bubber og Breinholt deler røverhistorier

I det nye program "Vi elsker allstars" fortæller en lang række kendisser anekdoter fra 90'erne. Historier, som offentligheden endnu ikke har hørt, lyder det.

KORT RESUMÈ AF ARTIKLEN

Programmet 'Vi elsker allstars' tager lytterne med på en nostalgisk rejse tilbage til 90'erne, hvor vært Thomas Madvig og gæster deler minder og anekdoter.

Premiereafsnittet den 4. maj byder på gæst Anders Breinholt, der deler personlige historier fra 90'erne, hvilket skaber en atmosfære som en gammel elevfest.

Programmet udsendes hver lørdag på JFM's radiokanaler og som podcast om mandagen, hvor lytterne kan genopleve 90'ernes kultur og underholdning.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Buffalo-sko på fødderne, "Barbie Girl" i discman'en, "Beverly Hills" i fjerneren og baconstriber i håret.

JFM's nye digitale kanal, Vi elsker radio, tager på nostalgi-trip tilbage til 90'erne i programmet "Vi elsker allstars".

Det annoncerer JFM - tidligere kendt under navnet Jysk Fynske Medier - i en pressemeddelelse.

Celebre gæster

I programmet får vært Thomas Madvig besøg af en række celebre gæster, som deler deres minder fra 90'erne. 

I premiereprogrammet den 4. maj kommer den kendte tv- og podcastvært Anders Breinholt forbi, og han lukker helt op for sluserne, lyder det fra Thomas Madvig.

Bubber fik sit gennembrud i 90'erne i børneprogrammet "Bubbers badekar". Det fortæller han nu mere om. (Arkivfoto).

Som gammel elev-fest

- Det er som at være til gammel elev-fest at lave "Vi elsker allstars", siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Når de først er kommet i gang, har det nærmest været umuligt at stoppe alle anekdoterne og røverhistorierne, lyder det fra Thomas Madvig.

Afslører anekdoter

Der er indtil videre lavet 20 programmer. De gæstes blandt andre af tv-værten og mediepersonligheden Bubber, der fortæller om, hvordan det var at lave de populære programmer "Snurre Snups Søndagsklub" og "Bubbers badekar".

Også tv-vært Ibi Støving kigger forbi og afslører anekdoter fra sine fem år i 90'ernes USA.

Hver uge

Og så giver DJ Aligator historien om, hvordan hans bankmand lånte ham 35.000 kroner til at bygge et musikstudie, hvor store danske navne lagde vejen forbi, inden han selv slog igennem med "The Whistle Song" i 2000.

"Vi elsker allstars" har premiere den 4. maj klokken 12.00 på alle JFM's kommercielle radiokanaler, herunder Classic FM og Skala FM, og digitalt på Vi elsker radio-kanalen.

Hver lørdag sendes et nyt afsnit, som efterfølgende udgives som podcast om mandagen.

Powered by Labrador CMS