'Askepots' sko: Nu får hun lov

Hun landede på alverdens forsider, efter hun efterlod sin gyldne stilet på slottet efter Christians fødselsdag

Det bliver næppe prinsen på den hvide hest, der kommer med den, men 18-årige Anne-Sofie Tørnsø Olesen vil få sin gyldne stilet igen.

Det oplyser Kongehusets kommunikationsafdeling til Se og Hør.

Skabte overskrifter 

Hendes stunt med at efterlade den ene af sine gyldne sko på Christiansborg Slot, efter hun havde været blandt de særligt indbudte gæster ved fejringen af prins Christians 18-års fødselsdag søndag, har skabt overskrifter over hele verden.

Er det mon Askepot?

Godt hjulpet af de kongelige. 

- Er det mon Askeport, der glemte sin sko i aftes? Da gæsterne ved Hendes Majestæt Dronningens gallataffel i går var gået hjem, stod denne ensomme stiletsko tilbage på Christiansborg Slot. Indehaveren er velkommen til at henvende sig for at få den tilbage, skrev kongehuset mandag i et opslag på Instagram.

Et sjovt minde

Efterfølgende lykkedes det Se og Hør at finde ud af, at det var Anne-Sofie Olesen, der stod bag, og hun forklarede, at det var en bevidst handling.

18-årige Anne-Sofie Olesen, der i bedste Askepot-stil efterlod sin ene gyldne sko på slottet efter fejringen af prins Christian søndag aften

Godt nok ikke fordi hun havde drøm om at komme til at møde prinsen igen, men fordi hun synes det ville være et sjovt minde fra dagen.

Se Kongehuset Instagram-opslag her under.  

  

Powered by Labrador CMS