Camilla med nyt om Charles' tilstand

Dronning Camilla takker for beskeder, hun og kong Charles har fået efter meldingen om kongens kræftdiagnose

Udgivet

Britiske kong Charles har det "særdeles godt efter omstændighederne".

Sådan lød det fra hans hustru, dronning Camilla, da hun torsdag aften ankom til et velgørenhedsarrangement i den engelske by Salisbury.

Det skriver avisen The Times. 

Har kræft

Det britiske kongehus, Buckingham Palace, meddelte mandag aften, at den 75-årige konge er blevet diagnosticeret med kræft.

Han indledte ambulant behandling i London samme dag.

- Vi er meget rørte over alle brevene og beskederne. Det er meget opmuntrende, sagde dronningen ifølge avisen.

Dronning Camilla mødte pressen torsdag aften.

Opdaget tidligt

Den britiske premierminister, Rishi Sunak, har sagt, at lægerne opdagede kræften i en tidlig fase.

Sygdommen blev opdaget i forbindelse med, at Charles i forrige weekend var indlagt på et hospital i London for at blive behandlet for en forstørret prostata.

KONG CHARLES

Kong Charles 3. af Storbritannien (Charles Philip Arthur George; født 14. november 1948 på Buckingham Palace i London, dansk navn Karl 3.) er konge og statsoverhoved for Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland og 14 andre Commonwealth-lande herunder Australien, Canada, New Zealand og Jamaica.[1] Han er mest engageret i Storbritannien, hvor han normalt opholder sig, og hvor hans forfædre har regeret i mere end 1.000 år.

Kilde: Wikipedia

Det er ikke blevet oplyst, hvilken type kræft der er tale om. Men det er ikke prostatakræft, har BBC skrevet. En kilde i kongehuset har bekræftet denne oplysning over for nyhedsbureauet Reuters.

Powered by Labrador CMS