Dronning Silvia: - Svært for børnene

Den svenske dronning åbner op om en stor opgave for alle i familien 

I et nyt interview i det franske magasin Point de Vue åbner svenske dronning Silvia op om opgaverne omkring og udfordringerne med børnene i kongefamilien.

Det skriver Svensk Damtidning.

Kan være svært

Dronning Silvia fortæller blandt andet, at de i kongefamilien prøver på at være en familie som alle andre, og at det er vigtigt for dem.

Men hun erkender samtidig, at det kan være svært.

Ikke mindst på grund af de mange offentlige øjeblikke.

- De skal lære at skelne mellem, hvad der er offentligt og hvad, der er privat. Og for et barn er det ikke så enkelt, forklarer hun.

Dronning Silvia ses her omgivet af sine otte børnebørn, fra venstre prins Alexander, prins Oscar, prins Nicolas, prins Gabriel, prinsesse Estelle, prinsesse Adrienne, prinsesse Leonore og prins Julian, på sin 80-års fødselsdag den 23. december sidste år

En ganske almindelig familie

Dronningen nævner også, at hun selv og kong Carl Gustaf altid har bestræbt sig på at være helt normale forældre og en ganske almindelig familie. 

- Og jeg ved, at vores børn gør det samme med deres børn, hvilket er fantastisk, siger hun.

Har alle denne gave

Hun taler i det hele taget varmt om sine egne tre børn, kronprinsesse Victoria, prinsesse Madeleine og prins Carl Philip, i interviewet.

- De er kærlige, naturlige mennesker, som er interesserede i andre og lytter til dem. At være ægte opmærksom er afgørende, hvis du vil hjælpe andre. Alle tre har denne gave, siger dronningen.

Powered by Labrador CMS