Kates onkel bærer brænde til bålet

Gary Goldsmith bidrager i høj grad til at puste til konspirationerne om sin kongelige niece

Prinsesse Kates morbror, forretningsmanden og milliardæren Gary Goldsmith, der ofte beskrives som Middleton-familiens sorte får, puster nu til spekulationerne omkring sin niece.

Det skriver News.com.au

Med i Big Brother

Han er i øjeblikket aktuel i realityprogrammet 'Celebrity Big Brother UK', og her udfritter de øvrige deltagere ham flittigt om hans kongelige niece, der gennemgik en operation i maveregionen i januar, og som ikke har vist sig i det offentlige rum siden jul. 

Senest har en af de øvrige deltagere spurgt til, hvor prinsessen befinder sig.

I sit svar forklarer Gary Goldsmith ifølge News.com.au., at det ønsker han ikke at oplyse, og henviser lidt vævende til, at kongehuset jo selv holder kortene helt tæt ind til kroppen om Kates situation.

Bærer brænde til bålet

Og så fyrer han en bombe af.

- Hvis der bliver meldt noget ud officielt, så vil jeg gerne kommentere på det, siger han, og puster dermed til de mange konspirationsteorier, der lige nu florerer om, at noget er helt galt. 

Det britiske kongehus har tidligere udtalt, at den operation Kate har været igennem, var planlagt, og at hun ikke forventes at genoptage sine royale forpligtelser på denne side af påsken.  

Det er aldeles sparsomt, hvad der er kommet ud om prinsesse Kates situation efter hun fik foretaget en operation i maveregionen tilbage i januar.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS