Märtha Louise er stiktosset

Den norske prinsesse langer voldsomt ud efter medie 

I et interview i VG søndag langer prinsesse Märtha Louise voldsomt ud mod norsk Se og Hør og mediets dækning af hendes forlovede, Durek Verrett.

Den norske prinsesse fortæller blandt andet om, hvordan hun prøvede at advare sin kommende ægtemand imod det, der ventede ham i forbindelse med, at de gjorde deres parforhold officielt.

Og, at hendes bange anelser har vist sig at holde stik.

En form for vendetta

- Det er en form for vendetta, som nu har stået på i ganske lang tid, siger hun blandt andet.

Det er ikke kun de mange og ofte negative omtaler af Durek Verrett, der falder Märtha Louise for brystet.

Hun mener også, at norsk Se og Hør udnytter mennesker. Blandt andet hendes kommende svigermor, Veruschka Urquhart, som mediet for nylig bragte et stort interview med.

Norske prinsesse Märtha Louise

Udnytter svage mennesker

- De udnytter svage mennesker, og giver dem penge for at opnå det, de ønsker. De er ligeglade med om familier går i opløsning. De vil bare have historien, og det er både uetisk og chokerende, siger prinsesse Märtha Louise i interviewet med VG.

Det er dog ikke noget den ansvarshavende redaktør for norsk Se og Hør kan genkende.

- Prinsessens påstande er ikke rigtige. Vores nyhedsjournalistik er rettet mod kongehuset og den kongelige familie, og bygger på helt almindeligt journalistiske principper, siger han i et svar i sit medie

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS