'Prinsesse bæredygtig' gør det igen

Norske Ingrid Alexandra kom til festen i en af mors gamle kreationer

Prins Christian var i aldeles godt selskab under spisningen ved fejringen af sin 18-års fødselsdag på Christiansborg Slot søndag aften.

Her havde han nemlig sin farmor, dronning Margrethe, til bords på sin venstre side og 19-årige norske prinsesse Ingrid Alexandra til højre.

En ting sprang i øjnene

Og ifølge norsk Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle, var der særligt en ting, der sprang i øjnene ved Ingrid Alexandra.

Hun havde valgt en helt speciel kjole til festen.

Nemlig den hendes mor, kronprinsesse Mette-Marit, bar til fyrst Alberts og fyrstinde Charlenes bryllup i Monaco tilbage i 2011. 

Et godt forbillede

- Prinsesse Ingrid Alexandra gør det igen! Endnu en gang kommer hun i en af sin mors gamle kreationer, og endnu en gang viser hun sig at være et godt forbillede, når det kommer til bæredygtig mode, siger hun.

Prins Christian ses her ved bordet flakeret af sin farmor, dronning Margrethe på sin højre side og norske prinsesse Ingrid Alexandra på sin venstre.

Det hører også med, at det diadem Ingrid Alexandra havde på søndag aften, var det samme som hun benyttede ved fejringen af sin egen 18-års fødselsdag den 21. januar 2022. 

Se den smukke kjole på billedet her under.

19-årige prinsesse Ingrid Alex ankommer til festen sammen med sine forældre, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

 

 

      

Powered by Labrador CMS