Anne Mette frygter det værste

Anne Mette Hesselberg Christiansen har ikke hørt fra sin mand siden klokken 17.30 i går, hvor han landede i motorvejskørsel grundet uvejret

Udgivet Opdateret

Citathistorie: TV2 Østjylland

- 6 procent strøm. Elsker jer skat... er ked af at jeg er endt her... det beklager jeg virkelig. Men håber at se jer i morgen.

Sådan står der i den sidste besked, Anne Mette Hesselberg Christiansen i går klokken cirka 17.30 modtog fra sin mand.

Siden da har der været tavshed.

Det skriver TV2 Østjylland.

Forlod hjemmet

Anne Mette Hesselberg Christiansens mand tog onsdag fra parrets hjem i Mejlby til Lystrup, hvor han arbejder, klokken 5 om morgenen.

Klokken 14 vendte han atter mod hjemmet, men han er endnu ikke nået hjem.

- Jeg ved, han forsøgte to veje, hvor han måtte køre om, og så kørte han på motorvejen i håb om, den var mere fri. Men der gik ikke så lang tid, inden han også holdt i kø der, fortæller Anne Mette Hesselberg Christiansen.

Anne Mette Hesselberg Christiansen har ikke hørt fra sin formentlig strandede mand i 19 timer.

Er bange

Hun er bange og nervøs for, om der er sket hendes mand noget, siden hun ikke har hørt fra ham i nu 18 timer.

Snestormen har taget til i Østjylland siden i går, og mange har siddet fanget i utallige timer på motorvejen.

- Vi havde jo ikke været så smarte at pakke bilen med en masse. Det kom bag på os, hvor voldsomt det var. Han har hverken fået vådt eller tørt siden i går.

Anne Mette Hesselberg Christiansen undrer sig over, hvorfor hun intet har hørt fra sin mand.

Det værste

- Han kan mit telefonnummer i søvne, men jeg har intet hørt, fortæller hun.

Og den manglende kontakt er det værste.

- Der er en masse katastrofetanker, der kommer væltende. Jeg har stort set ikke sovet i nat. Hver eneste lyd, jeg har hørt, har jeg tænkt, 'nu kommer han hjem'.

- Jeg frygter, han sidder i bilen og måske er blevet så kold, at han er besvimet eller det, der er værre, siger Anne Mette Hesselberg Christiansen grædende.

Anne Mette Hesselberg Christiansen og hendes mand Claus har været sammen i 15 år, og de har sammen tre børn på 4, 8 og 10 år. Og for børnene er det heller ikke nemt at forstå, at far ikke kommer hjem.

Hvor er far

- Jeg sidder som hustru med tre børn, der også hele tiden spørger, 'hvor er far henne?'. Min ældste datter stod op længe efter hendes sengetid, fordi hun troede, hun hørte ham. I morges vågnede hun tidligt for at tjekke, om han var kommet hjem, siger Anne Mette Hesselberg Christiansen.

Hun fortæller, at hun har kontaktet både politiet og vejdirektoratet - og har fået at vide, at hun skal væbne sig med tålmodighed på grund af den lange kø, der er på motorvejen.

- Jeg ringede til politiet i nat klokken 4. Jeg var så desperat. Til sidst sagde jeg, 'hvis der ikke sker noget, så kører jeg selv ud efter ham'. Det gør jeg selvfølgelig ikke. Men det er en følelse af, at der ikke er nogen hjælp at hende nogen steder, siger hun.

Frygten er der

Anne Mette Hesselberg Christiansen ved godt, at hendes mand højst sandsynligt blot sidder fast i trafikken natten over, som så mange andre i snestormen - men det er svært alligevel.

- Men frygten er der. For at han er kørt i grøften og er blevet dækket af sne og ikke kan signalere, han har brug for hjælp. Eller at han har tænkt, han ville gå hjem, og så er blevet overrasket over, hvor koldt og uigennemtrængeligt, det sne er. Hvis vi bare kunne få et livstegn.



Powered by Labrador CMS