Burger King med stor ændring

For første gang siden 1957 bliver der pillet ved den legendariske Whopper

Udgivet

I Norge sker forandringen fra i morgen, onsdag.

Den klassiske Whopper fra Burger King bliver forandret for første gang siden 1957.

Så er du i Oslo og spiser en Whopper i dag, og snupper en mere i morgen, så er der tale om to forskellige smagsoplevelser, og det er i dag sidste chance for at smage den klassiske Whopper.

Markante ændringer

I Danmark skete ændringen allerede 4. juni, så har du ikke fået en Whopper siden 3. juni, så har du en oplevelse til gode.

Der er ændret på to grundlæggende elementer i Whopperen - bøffen og bollen.

Ny krydring

Bøffen er ifølge Burger King Danmark ændret på flere punkter.

Kan du smage forskel?

Den er varmere, mere saftig og tilsat salt og peber og formet med en ny teknik, der angiveligt skal fremme teksturen, når man sætter tænderne i den.

Den nye Whopper har været under udvikling i tre år, og Burger King Danmark skriver at hver konsistens, ingrediens og krydderi er blevet vendt og drejet. 

Bolle med ny facade

Bollen omkring bøffen bliver nu glaseret, så den er mere luftig.

Glaseringen gør også, at bollen er mere indbydende at se på, og når vi alle ved, at man i den grad også spiser med øjnene, så er det en klar forbedring.

Man skal fare med lempe, når man ændrer på danskernes klassiske burgere.

Sidste år ændrede McDonald's på fremstillingen af Big Mac, så bøffen blev stegt med løgene oven på i stedet for den gamle metode med rå løg på den færdigstegte bøf.

Mange kunder rasede over den nye fremstillingsmetode og så det absolut ikke som et fremskridt.

Powered by Labrador CMS