Danmarks dyreste: 100.000.000

Her er toppen af det danske villamarked

Palæet i det indre København er sat til salg for 100 millioner kroner.
Udgivet Opdateret

Det var ikke givet, da vi gik ind i 2021, at festen skulle fortsætte efter et år med voldsom vækst i bolighandler og priser, men igen i år har boligmarkedet været flyvende.

Liebhavermarkedet stortrives i den grad - og indenfor de seneste par måneder er der kommet flere vilde villaudbud til salg med tilhørende prisskilte, der gør dem til de absolut dyreste på markedet lige nu.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det betyder også, at skal der spilles med i den allerøverste liga på villamarkedet i Danmark i øjeblikket, skal stille op med mellem 55 og helt op til 100 millioner kroner for at kunne købe et de tre dyreste huse, der er til salg lige nu.

Her er landets dyreste villaer til salg: 

3. Pool og sauna i Hellerup

Der mangler ikke noget i den luksuriøse pragtvilla i liebhaverenklaven Hellerup, som med sit prisskilt på 55 millioner kroner udgør det tredjedyreste villaudbud på markedet lige nu.

Huset i Hellerup står til 55 millioner kroner
Huset i Hellerup står til 55 millioner kroner

De næsten 400 kvadratmeter bolig byder på intet mindre end ni herskabelige værelser - og i kælderen er der både biograf, fitnessrum, sauna og pool.

Se huset her

2. Tre villaer for en pris

Først og fremmest får du en stor luksuriøs liebhavervilla på over 300 kvadratmeter med både en opvarmet swimmingpool og en tennisbane, hvis du køber det næstdyreste villaudbud på markedet lige nu.

Villa i Hørsholm
Villa i Hørsholm

Men med i udbudsprisen på 79,5 millioner kroner følger også to andre huse på små 190 kvadratmeter hver, som ligger på de tilhørende 5,7 hektar jord udenfor Hørsholm i Nordsjælland.

Se huset her

1. Vild palæejendom i København

Toppen af kransekagen på villamarkedet lige nu befinder sig inde midt i København, hvor en kæmpestor palæejendom tæt på Christiansborg for nylig kom til salg for svimlende 100 millioner kroner.

Den mere end 260 år gamle ejendom er fredet og består af både et forhus, et sidehus og et portrum. 

I alt får du 463 kvadratmeter bolig helt centralt placeret i hovedstaden.

Se huset her

Powered by Labrador CMS