-Det har reddet mit liv

Den kendte TV-kok, Claus Holm, er ikke i tvivl: Cyklen har reddet mit liv, siger han forud stor kampagne, der skydes i gang første maj

Udgivet Opdateret

"Jeg begyndte at cykle, fordi jeg gerne ville have et bedre liv, og det har jeg fået nu: Cyklen har reddet mit liv. Tankerne bliver rene, hjertet og lungerne fyldt, og kroppen har det bare godt bagefter. For hvert trin, du træder, får du det bedre."

Sådan siger den kendte TV-kok Claus Holm forud for Cyklistforbundets kampagne 'Vi cykler til arbejde", der kører i hele maj måned.

Elsker alt ved at cykle

Her er Claus Holm ambassadør.

"Jeg er ambassadør for kampagnen, fordi jeg elsker ALT ved at cykle og ønsker, at mange flere kan opleve cyklens mange fordele på egen krop og sjæl. Jeg sagde bl.a. ja, fordi jeg ligner den almindelige dansker: Jeg har mave, jeg har ikke noget hår på hovedet, og jeg har masser af undskyldninger for ikke at cykle," siger Claus Holm.

I kampagnens løbetid gælder det om at cykle flest mulige dage. Hver dag på cyklen giver point i lodtrækningen om præmier til hele holdet.

Hovedpræmien i årets kampagne er Gazelle elcykler til alle på det vindende hold.

Glad for ambassadør

I Cyklistforbundet glæder man sig over at have fået Claus Holm som ambassadør for kampagnen.

"Vi er utrolig glade for, at Claus Holm vil være vores ambassadør. Mange tusinde danskere har fulgt med i TV 2's serie, Fem Fede Kokke, og set hvordan Claus Holm og de andre deltagere kæmper for at blive sundere, siger direktør Kenneth Øhrberg Krag og fortsætter:

"Fællesskab virker og motiverer, og sådan er det også i "Vi cykler til arbejde". Det er både en sjov og social dyst, du har med dine kollegaer, og en hyggelig måde at få nogle sundere vaner på," siger Kenneth Øhrberg Krag.

Claus Holm i årets T-shirt fra VI CYKLER TIL ARBEJDE
Claus Holm i årets T-shirt fra VI CYKLER TIL ARBEJDE
Claus Holm cykler gerne meget lange ture. Her står han med årets hovedpræmie fra Gazelle.
Claus Holm cykler gerne meget lange ture. Her står han med årets hovedpræmie fra Gazelle.

HVER KILOMETER TÆLLER

Claus Holm cykler gerne ture på flere hundrede kilometer, men understreger, at hver kilometer, man cykler, tæller.

"Det vigtige er at komme i gang, og det kan godt være på en gammel 'havelåge' til en start. Kom ud og mærk vinden og solen og oplev, hvor godt du har det bagefter. Og husk, jo længere du cykler, jo mere kan du nyde et godt stykke kage."

Claus Holm vil som ambassadør blandt andet komme med opskrifter på god cykelmad og sunde kager til efter cykelturen til deltagerne i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Powered by Labrador CMS