DMI: -Det bliver vildere

Udgivet Opdateret

Tirsdag varm varm - men onsdag og torsdag bliver endnu varmere, lyder meldingen fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, da Nyheder.dk fanger vagtchef Martin Lindberg onsdag morgen.

- Onsdag bliver tør og solrig de fleste steder. Men inden vi alle kan få solen at se, så er der noget dis og tåge i den centrale og nordlige del af Jylland. Det vil tage lidt tid før tågen letter. Men i løbet af formiddagen så klarer det op også i Nordjylland, siger Martin Lindberg.

Endnu varmere

Ellers bliver det varmt som i går, tirsdag.

Måske endda endnu varmere.

- I eftermiddag kommer vi op mellem 22 og 27 grader. Det bliver varmest i de vestlige del af Jylland, på Vestfyn og på Vestlolland, siger Martin Lindberg.

Og det bliver ved de kommende dage også

- Jeg har ingen regn eller skyer af betydning i min prognose. Til gengæld ser det ud til at torsdag bliver endnu varmere med op til 28 grader lokalt i den vestlige del af landet, siger DMIs vagtchef.

Temperaturen bare stiger og stiger - onsdag forventer DMI op til 27 grader mens der torsdag er udsigt til 28 grader. (Arkivfoto).

Danmarks Meteorologiske Institut

Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, statens center for vejrtjeneste og -forskning, grundlagt i 1872.

DMI’s største afdeling er vejrtjenesten, som udarbejder vejrudsigter for Danmark, Færøerne og Grønland med tilliggende farvande.

Vejrtjenesten forsyner også den civile og militære luftfart med meteorologiske oplysninger.

Observationsafdelingen indsamler data fra et tæt net af meteorologiske stationer og fra vejrsatellitterne.

Forskningsafdelingen udvikler numeriske modeller til forbedring af vejrudsigterne og forsker blandt andet i ozonforholdene i den øvre atmosfære.

DMI er en institution under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.

Du kan se DMIs hjemmeside her

Kilde: Den Store Danske/lex.dk

Powered by Labrador CMS