Elviras første ord siden fængsling

- Har været naiv

Udgivet

I et langt opslag på Instagram beretter Elvira Pitzner for første gang om de sidste mange ugers tilbageholdelse i Dubai.

Siden før jul har hun været først varetægtsfængslet og siden tilbageholdt uden mulighed for at forlade ørkenstaten.

Hendes eksmand, den iranske bokser Milad Saadati, har anklaget hende for utroskab, da de angiveligt var blevet islamisk gift i 2021.

De boede sammen indtil sommeren 2023, hvor forholdet sluttede.

Retssag

Utroskabsanklagen skal afgøres ved en retssag i Dubai.

- Jeg befinder mig i en situation, der føles overvældende og ærlig talt skræmmende. I måneder har jeg i tavshed stået over for en strøm af anklager, som er så fjerne fra den virkelighed, jeg kender, skriver Elvira Pitzner i opslaget.

- Jeg har modtaget adskillige slag uden at forsøge at forklare eller forsvare mig selv.

- Jeg tror og håber på, at sandheden vil komme frem med tiden, og jeg nægter at synke ned på et niveau, hvor jeg deltager i mudderkastning selv set i lyset af de fabrikerede beskeder, løgne, ydmygelser, chikane og trusler, jeg har mødt, skriver hun.

Elvira Pitzner udtaler sig for første gang siden sin fængsling og tilbageholdelse i Dubai

Har været naiv

- Det har været en kamp at holde modet oppe og finde mening i den ondskab, som en anden persons vrede, jalousi og ønske om ødelæggelse har forårsaget.

- Det er pinligt at indse, hvor godtroende og naiv jeg har været på flere planer, og det er et faktum, jeg hver dag lever med.

- Men på grund af en underskrift på et arabisk dokument, jeg skrev under på i god tro for flere år siden til brug for en ferie, blev jeg fanget i en lov, der sjældent har været anvendt.

- Ingen burde nogensinde udsættes for misbrug på grund af dyb jalousi og had fra et andet menneske. Jeg håber, min oplevelse kan belyse, hvor vigtigt det er at stå op mod en sådan uretfærdighed, skriver Elvira Pitzner.

 

Powered by Labrador CMS