Forskrækket mor: Pas på hinanden

Lørdag fik Anja Lundtofte sig en forstrækkelse, som gjorde hende rasende. Nu håber hun på mere sikkerhed i byen

Anja Lundtofte blev rasende og bange, da hendes datter måtte stå ude i kulden uden jakke, fordi en dørmand ikke ville lukke hende ind på diskoteket igen.
Udgivet Opdateret

Lørdag nat blev en 16-årige pige nægtet adgang til sin jakke af en dørmand på Ghost Bar & Natklub i Middelfart, fortæller hendes mor Anja Lundtofte. 

Hun blev voldsomt forskrækket, da hendes datter kom grædende og forfrossen ind i hendes bil, og fortalte, hvad hun havde oplevet. 

Læs historien her

Nu vil Anja Lundtofte selv forsøge at gøre nattelivet mere sikkert, og hun håber at andre vil gøre det samme særligt efter sagen med Mia Skadhauge Stevn. 

Ingen sikkerhed

- Nu har jeg tilmeldt mig Natteravnene. Jeg tror, det er en kombination af det, der skete i weekenden og Mia-sagen, der gør det, fortæller hun.

Moren har ikke meget tro på, at sikkerheden i nattelivet har været alt for lav. 

- Overordnet set har den været ikkeeksisterende. Desværre skulle der ske noget som Mia-sagen, for at vi fik øjnene op for det, siger Anja Lundtofte. 

Alle har et ansvar

Hun mener ikke bare, at det er barerne, der har ansvaret for, at det ikke går galt i byen. 

- Som gæst bør man også tage fat i en, der er på vej ud alene, og spørge: "Hvordan kommer du herfra?", fortæller hun. 

- Ellers mener jeg dørmændene bør tage fat i personer, hvis de er sanseløse og ikke kan gå selv. Men nu er det jo ikke alle steder, der er dørmænd, så 

Sagen om den 22-årig Mia Skadhauge Stevn, som forsvandt under en bytur, har da også sat tanker i gang hos moren. 

- Efterfølgende blev jeg da endnu mere bange og tænkte, hvad kunne der da ikke være sket min datter, fortæller moren.

SVAR FRA NATKLUBBEN

På Facebook fortæller indehaver af Ghost Bar & Natklub i Middelfart, at han er ked af hændelsen, og både han og Anja Lundtofte fortæller, at de har haft en god snak.

Da Newsbreak.dk traf ham, var hans forklaring dog lidt anderledes. 

- Det, der er skrevet, passer ikke helt. Hun er ikke blevet nægtet at få sine ting, hun er blevet bedt stille sig bagerst i køen, fortæller Mathias Vittrup, hvilket han dog ikke giver udtryk for på Facebook. 

- Jeg beklager, og det kommer ikke til at ske igen. Alle mennesker laver fejl, og alt er i den skønneste orden igen, fortæller indehaveren til Newsbreak.dk.

Powered by Labrador CMS