Forsvundne Kathrines mor: - Det er ganske forfærdeligt lige nu

Den 41-årige kvinde skulle have været på besøg hos sine forældre tirsdag morgen, men hun dukkede aldrig op

Udgivet Opdateret

Citathistorie af TV 2 Østjylland

Elsebeth Bønding er mor til den 41-årige kvinde, Kathrine, som politiet fortsat leder efter i et skovområde nær Bryrup.

Hun fortæller til TV2 Østjylland, at familien kontaktede politiet tirsdag eftermiddag, da datteren ikke dukkede op hjemme hos sine forældre om morgenen, ligesom de havde aftalt.

- Kathrine besøger os ofte i dagtimerne, da min mand går hjemme. Nogle gange er hun her længe - andre gange kører hun igen efter kort tid, hvis hun har brug for at komme hjem igen, brug for at køre en tur alene eller gå en tur i skoven, men i tirsdags kom hun slet ikke, siger Elsebeth Bønding, der håber, at folk i området vil holde ekstra øje og hjælpe med at lede.

Har mand og barn

- Omkring klokken 09.00 ringede vi til hendes mand, der sagde, at hun var kørt fra huset ved seks-tiden, og at hun altså ikke var hjemme. 

- Vi gav det nogle timer, fordi vi tænkte, at hun i hvert fald burde komme tilbage ud på eftermiddagen, når datteren kom hjem fra skole, men det gjorde hun heller ikke, forklarer Elsebeth Bønding.

Midt- og Vestjyllands Politi er bekymrede for Kathrines velbefindende.

Ved 16.00-tiden kiggede Elsebeth Bønding og hendes mand hinanden i øjnene, og så meldte de datterens forsvinden til politiet, som lige siden har været i gang med at lede i området omkring Vellingvej og Fuglsangvej i udkanten af Bryrup.

Bil fundet forladt

Her blev kvindens sorte Hyuidai i10 fundet på en skovvej (Fuglsangvej). Det er blot få minutters kørsel fra hjemmet og i nærheden af Katrinedal Mark.

- Politiet er heldigvis i fuld gang med at lede. Det seneste, vi har fået at vide, er, at de har udvidet det område, de søger i med hundene, og at de har fået assistance med hundepatruljer fra andre politikredse, siger Elsebeth Bønding.

Ved du, hvorfor Kathrine er kørt uden sin telefon?

- Ja, hun kunne ikke finde den, og det var hun frustreret over. Det sker ret ofte for hende, at hun mister sine ting på den måde, så det kommer ikke bag på os. 

Har ikke penge med

- Hun har heller ikke hverken penge eller benzinkort med, men det værste er, at hun heller ikke har ret meget overtøj på. 

- Det er ganske forfærdeligt lige nu, og vi er desperate, siger Elsebeth Bønding.

Kender du det sted, hvor hendes bil er fundet?

Aldrig været væk så længe

- Ja, det er et sted, hun lige har fortalt mig om for 14 dage siden, at hun ofte kører hen sammen med sin mand og deres hunde. Kathrine har altid brugt det at tage ud i skoven eller køre en tur i bilen, når hun har brug for at rense sine tanker. 

- Hun har bare aldrig været væk så længe. Som i aldrig, siger Elsebeth Bønding til TV2 Østjylland.

Eventuelle vidner, der kan have set Kathrine eller hendes bil med nummerpladen AL 91 469 i tidsrummet fra mandag aften til tirsdag morgen kan kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Powered by Labrador CMS