Her er det billigste hus i dit område

Forskellen er enorm, når man ser på de billigste huse i Danmark. Her er de fra bare et par hundredtusind til flere millioner

Her er Danmarks billigste huse
Her er Danmarks billigste huse
Udgivet Opdateret

Der er kæmpe store forskelle på de billigste huse i Danmark. Der er nemlig flere millioner kroner til forskel på husene. Det dyreste i ét område løber nemlig over to millioner kroner. 

Det skriver Boliga i en pressemeddelelse. 

Her de billigste huse i de forskellige danske områder:

Midt- og Vestjylland

Efter et par hak i udbudsprisen i løbet af året er 175.000 kroner ifølge Boliga.dk også nok til at købe det billigeste hus i Midtjylland.

Den klassiske murstenvilla er fra 50’erne, råder over 93 kvadratmeter og ligger i landlige omgivelse udenfor endnu en fjordby; Skive.

Se huset her

Midt- og Vestjylland
Midt- og Vestjylland

Sydjylland

Den 88 kvadratmeter store villa, der ligger på Koldingvej ved Ribe, er ikke bare det billigste hus i det sønderjyske.

Prisskiltet på blot 100.000 kroner sikrer nemlig også det nedrivningsklare hus fra 1877 titlen som den billigste villa til salg i hele landet.

Se huset her

Sydjylland
Sydjylland

Fyn og Øerne

Det er måske ikke en overraskelse, at den billigste villa i det fynske ligger på Langland, som har nogle af landets laveste huspriser.

Her skal du da også blot betale 150.000 kroner for en 92 kvadratmeter stor murstensvilla på øens nordlige spids i den lille by Stoense.

Se huset her

Fyn og Øerne
Fyn og Øerne

Nordsjælland

I den anden ende af skalaen er Nordsjælland ofte garant for nogle af landets højeste priser, men i udkanten af Frederikssund Kommune på Hornsherred kan du få dig en villa for 1.195.000 kroner.

Med i beløbet følger 103 kvadratmeter bolig, et værksted og en carport på en grund med udsigt til marker.

Se huset her

Nordsjælland
Nordsjælland

Hovedstaden

Der er kamp om boligerne i hovedstadsområdet, hvilket ofte resulterer i skyhøje udbudspriser, som langt fra alle kan være med på.

Men lige nu kan du blive husejer for 2.495.000 kroner i udkanten af Tårnby, hvor et håndværkertilbud på 120 kvadratmeter er til salg.

Se huset her

Hovedstaden
Hovedstaden

Sjælland

Væk fra hovedstaden på det sydlige Sjælland, skal du derimod blot betale 275.000 kroner for 120 kvadratmeter villa.

Her er områdets billigste hus en bindingsværksvilla fra 1875, som ligger i landlige omgivelser mellem Næstved og Vordingborg.

Se huset her

Lolland-Falster

Lolland-Falster er også kendt for at være et område af landet, hvor man kan få et hus for ganske beskedne beløb. Udenfor Nakskov kan det billigste hus på øerne da også blive dit for blot 185.000 kroner.

Hjemmet fordeler sig på 100 kvadratmeter og tre værelser, der trænger til en renovering.

Se huset her

Lolland-Falster
Lolland-Falster

Bornholm

Sidst, men ikke mindst, skal der ikke mere end 298.0000 kroner til for at købe det billigeste hus på hele Danmarks ferieø, Bornholm.

Her er et gammelt bondehus i bindingsværk fra 1875 udenfor Aakirkeby til salg, og ligesom mange andre af de billige huse på listen, kræver det også en gennemgribende renovering.

Se huset her

Powered by Labrador CMS