Kolleger deler milliongevinst

Køkken, rejser og jagttøj: Tre gode kolleger har vidt forskellige planer for at bruge gevinsten fra deres fælles Lotto kupon

Udgivet Opdateret

Tre gode kollegaer på en midtjysk virksomhed var for ganske nyligt heldige med deres fælles Lottokupon.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Min kollega ringede og fortalte, at vi havde vundet en million, og jeg svarede bare ’HVAD har vi vundet?’ Det blev vi godt nok overraskede over, for vi regnede jo ikke med det,” mindes den ene af vinderne, en mand fra Holstebro Kommune, med et grin.

Har spillet sammen længe

Trioen har spillet sammen ganske længe, men aldrig vundet mere end smågevinster, før altså nu, hvor kuponen blev trukket ud via Millionærchancen: Og så stod der pludselig en million på kontoen.

Pengene er allerede fordelt i tre lige store bunker, og mens kollegaerne blandt andet har planer om et nyt køkken og dyre rejser med vennerne, så ved manden fra Holstebro Kommune godt, hvad han skal bruge pengene til.

Øremærkede

En stor del af dem er nemlig allerede solidt øremærkede på hjemmefronten:

MainImage

- Ja, jeg har nogle børn, der er på vej på efterskole. Og så er de penge ligesom brugt! siger han med et stort grin.

- Nu er det ikke mig, der er finansminister, men jeg har da købt en ny kikkert til min jagtriffel og et nyt sæt jagttøj. Og så har jeg sagt til min kone og til børnene, at de skal gå ned og købe noget tøj, fortæller han.

Powered by Labrador CMS