Lotto-millionær er stadig 'rundt på gulvet'

Mand fra Nordsjælland bruger millioner fra Eurojackpot gevinst på nyt hus – men han har også lidt alternative ting på ønskelisten

- Handler det om pengene? Så er det min kone, du skal snakke med. Hun har travlt med at få dem brugt, fortæller en mand fra Nordsjælland, da han skal forklare, hvordan det føles, når ens PLUS-abonnement pludselig betaler sig med en gevinst 2.044.182 kroner i Eurojackpot.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Stadig rundt på gulvet

Manden er stadig en smule rundt på gulvet, og har lidt svært ved at tage det helt alvorligt, at der lige med ét landede over to millioner kroner på kontoen.

- Så skal jeg da have et par nye gummistøvler og en hapsdog nede på tanken. Nej, jeg har tænkt mig at skeje helt vildt ud og købe et kassettebånd med Jodle Birge. Ikke på cd. Jeg køber først cd-afspilleren næste gang Danske Spil ringer, fortæller han med et stort grin – for det er selvfølgelig bare for sjov.

Mangler intet

- Nej, jeg er ikke den type, hvor pengene brænder hul i lommen. Jeg mangler ikke noget, jeg har det fint, siger han. Og så tilføjer han, at en stor del af gevinsten allerede er øremærket et nyt hus til ham og konen.

- Så får vi et hus, der står snorlige, og så kan vi sidde der og grine af det hele. Eller jeg kan, for min kone laver sådan set stadig hjulspin ned over græsplænen for at få resten af pengene brugt på alt muligt, siger han.

Ville få stress

- Når huset er bygget, så vil hun ind på Strøget for at købe tasker. Ja, jeg er da glad for, at vi ikke vandt 5.000.000, for så havde hun da fået stress, griner manden, som trods besværet og den meget humoristiske tone gerne vil understrege, at han er meget glad og tilfreds med sin gevinst.

- Vi kan jo ikke leve resten af livet for to millioner, men det er nu meget rart at vinde alligevel, siger han.

Powered by Labrador CMS