Luksusfælden: Bruger 20.000 på Candy Crush

Samtidig har parret ikke råd til at betale for daginstitution for deres datter

Luksusfælden - video test
Udgivet Opdateret

I Luksusfælden tirsdag aften på TV3 er eksperterne taget til Vejle, hvor Birgitte og Daniel bor med deres fælles datter, Ellen.

Birgitte har været ramt af en fødselsdepression siden Ellen kom til verden og der er ikke den store udsigt til, at hun kommer tilbage til arbejdsmarkedet lige foreløbig.

Birgitte har svært ved at overskue hverdagen og i stedet forfalder hun til at købe køkkenmaskiner og spille Candy Crush.

Imens arbejder Daniel hårdt for at skrabe penge sammen til den lille familie, mens han drømmer om at blive gældfri inden han fylder 40 år.

20.000 på Candy Crush

Da Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Carsten Linnemann ankommer til Vejle, medbringer de lidt af en overraskelse, særligt til Daniel.

For det viser sig nemlig, at mens parret ikke har betalt daginstitution i flere måneder, fordi de ikke mener, de har haft råd, har Birgitte brugt langt over 20.000 kroner på det ellers gratis spil, Candy Crush.

Kan det lykkes for eksperterne at hjælpe Birgitte ud af stilstanden og få Daniel til at støtte hende og hvordan går det, når parret endelig skal til at være helt, helt ærlige over for hinanden?

Det kan du se i Luksusfælden klokken 20 på TV3.

Daniel og Birgitte har ikke råd til daginstitution til deres datter - men samtidig har Birgitte brugt over 20.000 på spillet Candy Crush.
Daniel og Birgitte har ikke råd til daginstitution til deres datter - men samtidig har Birgitte brugt over 20.000 på spillet Candy Crush.
Powered by Labrador CMS