Medina tager anmelderne med storm på Roskilde

Ifølge flere medier burde Medina have spillet på festivalens største scene, Orange Scene, i stedet for Arena

Udgivet

Medina på Roskilde Festival

Medina optrådte for første gang på Roskilde Festival og lukkede festivalen på Arena-scenen. Hendes optræden omfattede en blanding af balladepop og klubhits.

Medina modtog topkarakterer fra anmeldere, med Politiken der gav seks hjerter og Berlingske fem stjerner. Hendes nummer 'Kun for mig' blev kaldt en nationalhymne.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Medina lukkede sent lørdag dette års Roskilde Festival på festivalens næststørste scene, Arena.

Det var Medinas første koncert nogensinde på Roskilde, og det er ifølge Politiken "pinligt", fordi hun burde have været inviteret for lang tid siden.

Ifølge avisen var det godt at se festivalen "vende sig selv på hovedet" og lade sig opdrage i en tid, hvor en ny generation omfavner populær dansk musik.

Topkarakter

Samme medie skriver, at hun optrådte "med sin essens" ved at spille en blanding af "balladepop og klubbede hits".

Politiken giver Medina seks hjerter, som er avisens topkarakter.

Berlingske er enig og mener, at Roskilde Festival "heldigvis" havde booket Medina, som bliver kaldt "dronningen af dansk pop".

Medina skulle have spillet på Orange Scene, mener anmelderne.

Hån mod publikum

Avisen kalder det en "majestætsfornærmelse" og en "hån mod publikum", at Medina spillede på den tidligere nævnte Arena-scene og mener, at hun burde have spillet på festivalens største scene, Orange Scene.

Teltet, som Arena-scenen står i, var allerede en time før koncerten proppet. Mange måtte derfor gå igen, fordi der var for mange mennesker.

Alligevel imponerede Medina, skriver Berlingske, der kalder hendes nummer "Kun for mig" en nationalhymne og kvitterer med fem ud af seks stjerner.

"Kuldegysfremkaldende"

B.T. skriver, at hendes koncert, der varede en time og tyve minutter, føltes som "alt for kort tid", fordi Roskilde Festival og Medina passer så godt sammen.

Ifølge mediet blev der flere gange sunget så højt med fra publikum, at det næsten overdøvede musikken. Det betød, at Medina flere gange "virkede helt målløs over modtagelsen".

Her lyder det dog, at man godt forstår valget af scene, fordi "klubfølelsen og nærværet virkelig kommer frem" under Arenas teltdug.

B.T. kalder koncerten "rørende" og "kuldegysfremkaldende" og giver fem ud af seks stjerner

Powered by Labrador CMS