Ny klam hændelse på McDonald's

Der er blevet kastet mus ind af et vindue på en McDonald's-restaurant i Glostrup, viser rapport

Udgivet Opdateret

Onsdag blev der kastet rotter og mus ind på en McDonald's i Odense, men det er ikke den eneste af kædens restauranter, der har haft en ubehagelig oplevelse.

Således er der også blevet kastet mus ind på en McDonald's i Glostrup, der ligger vest for København.

Det skriver Ekstra Bladet, der har læst om episoden i en rapport fra Fødevarestyrelsen, der var hos restauranten fredag.

Meldt til politiet

Også kommunikationschef hos McDonald's Fannie Pramming bekræfter episoden:

- Den er meldt vil politiet, og vi har derfor ikke yderligere at tilføje, udtaler hun til Ekstra Bladet.

Restauranten blev efter indkast af mus lukket med det samme, og en skadedyrsbekæmper blev kontaktet.

Anden gang

Det er altså anden gang på få dage, at der bliver kastet skadedyr ind på en McDonald's-restaurant. Efter den første episode i Odense er en 20-årig mand blevet sigtet for hærværk - i alt to maskerede personer havde kastet rotter og mus ind.

Flere medier har beskrevet, hvordan der efter rottekastet har floreret en video på sociale medier, hvor man kan se to personer, der tilsyneladende kaster rotterne ind på restauranten.

Flere rotter og en bunke savsmuld ser her ud til at ramme gulvet.

McDonald's har oplevet en række ubehagelige episoder med skadedyrskast den seneste tid. (Arkivfoto).

Tilsvarende sket i England

Hen over videoen står der skrevet "Boykot MCD/ISRAEL" og "Rotter i MCD foran Vollsmose". Der er også en såkaldt emojii af et palæstinensisk flag og en hånd, der laver peace-tegn.

I England er der sket noget tilsvarende. Flere britiske medier har beskrevet, hvordan en mand tidligere på ugen slap rotter løs i en McDonald's-restaurant i Birmingham, mens han råbte "Befri Palæstina".

GAZASTRIBEN

Gazastriben er en smal landstribe nordøst for Sinai-halvøen ud til Middelhavet. Det grænser op til Israel mod nord, og Egypten mod syd. Området er blot 41 km langt og mellem 6 og 12 km bredt. Gazastriben har omkring 1,82 mio. indbyggere.

Powered by Labrador CMS