Nyslået millionær vil fyre penge af på rejse

Det bliver ikke til de store udskejelser, lyder det fra manden

Der er dem, der bruger alle pengene på tant og fjas, når de vinder den store gevinst i Lotto. Så er der dem, der er fornuftige og sætter pengene i pensionsopsparingen – og så er der resten, som lander et sted midt imellem. Præcis sådan er en mand fra det østjyske. Manden fortæller, at han ser svenske krimier på flow-tv om aftenen, at han har haft et godt arbejde i mange år og at han spiller Lotto via sit PLUS-abonnement.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Lidt kedelig

Og så har han for nyligt vundet 1.000.000 kroner via Lottos ekstratrækning Millionærchancen.

- Altså, det er ikke sådan, at vi vinder en million og så nøjes med at skifte kæden og mælkekasse på vores knallert. Og det er heller ikke noget med, at vi køber en Rolls Royce. Vi er nok lidt kedelige, så det ender med at blive midt imellem. Det er sådan, vi er, siger manden om sig selv og konen. De er begge lidt oppe i årene og de mangler ikke som sådan noget i dagligdagen.

- Vi var ikke tæt på tiggerstaven, før vi vandt. Men vi var heller ikke multimillionærer. Vi var mere den bløde leverpostej midt i mellem, griner han og røber så, at de umiddelbare planer for millionen heller ikke rigtigt skiller sig ud fra mængden.

Skal have ny bil

- Vi overvejer at købe en ny bil, for den gamle kunne godt trænge til at blive skiftet ud. Og så planlægger vi også at tage hele familien med børn og børnebørn med på en rigtig solferie sydpå. All inclusive, lover han.

Han ved godt selv, at det lyder en smule gennemsnitligt, men han lover at råde bod på det næste gang:

- Jeg regner da med, at jeg snart vinder en 15-20 millioner, og så lover jeg at købe den Rolls Royce, siger han.

Powered by Labrador CMS