Opfordret til transplantation

Den 37-årige komiker Simon Talbot rejste sydpå for at få en hårtransplantation efter flere reaktioner og kommentarer fra andre om sin skaldede isse

Da komiker Simon Talbot var omkring 29 år, begyndte han at miste håret. 

Han fik flere skaldede pletter, der bredte sig og voksede sig større.

Derfor besluttede han sig for at komme det i forkøbet og barbere sig skaldet.

- Jeg troede egentlig, at jeg ville være ligeglad, men da mit hårtab begyndte, tænkte jeg: "Jeg gider ikke engang vente på, at jeg bliver helt skaldet. Jeg barberer bare det hele af", siger han.

Efter flere år som skaldet besluttede Simon Talbot sig for at rejse til Grækenland for at få en hårtransplantation.

Bliver 'grillet'

Det bliver også bemærket i det nye Prime Video-program "Roasted: Verdens sjoveste ferie", hvor Simon Talbot og fem andre komikere medvirker.

I programmet skiftes komikerne til at sidde i den varme stol og blive "grillet" af de andre.

- Jeg er så glad for, at kunne sige det her til dit ansigt, og jeg ved, at jeg er nogle måneder for sent på den, men jeg vil gerne sige tillykke til dig og din smukke hustru med den lille ny. Og det er din frisure, jeg snakker om, siger komiker Lasse Rimmer i programmets første afsnit til Simon Talbot.

- Det er utrolig vellykket. Du ligner en mand på 37 med begyndende hårtab.

Simon Talbot blev i 2019 gift med skuespiller Katrine Køhler Talbot. Parret blev forældre for første gang i 2023 efter at have været i fertilitetsbehandling i seks år. (Arkivfoto).

Andre reagerede

Da Simon Talbot rejste til syden for at få lavet en hårtransplantation, var det især fordi, at han kunne mærke, at andre reagerede på, at han var blevet skaldet.

- Jeg synes, at jeg så for hård ud, når jeg stod på scenen. Hvis jeg lavede en karakter, hvor jeg opførte mig som en psykopat, så kunne jeg mærke, at publikum trak sig tilbage. Folk reagerede på den måde, jeg så ud på scenen, siger han.

- Jeg er ikke en hård type, men det var så åbenbart mit hår, der gjorde, at jeg ikke så hård ud.

Simon Talbot laver også standup i England. Her blev hans skaldede isse også bemærket.

- En engelsk manager sagde til mig: "You took your hair off. I think you should get it back", fortæller Simon Talbot.

- Han sagde også, at jeg på scenen virkede lidt "skinhead"-agtig. Så der tænkte jeg: "Jamen det kan da godt være, at jeg skal få det tilbage så".

Mere selvbevidst

Efter det blev den 37-årige komiker mere selvbevidst i forhold til, hvordan han så ud.

Samtidig begyndte der at dukke flere videoer op på Simon Talbots Instagram af forskellige vidundermidler til at få håret tilbage: piller, hårspray og transplantationer.

- Når du er en skaldet mand, så kommer der ikke andet op på din Instagram end reklamer for hårtransplantationer, fortæller han.

- Så der tænkte jeg: "Nu er jeg skaldet, så jeg prøver det her. Hvis jeg får hår igen, så er det super, og hvis det ikke virker, så fortsætter jeg bare med at være skaldet".

Efterfølgende har flere bekendte og fremmede rakt ud til Simon Talbot for at høre, hvordan han har fået sit hår tilbage.

- Jeg tænker, at der er mange mænd, der ville have gjort det samme som mig. Jeg tror, at det er meget mere normalt, end man går og forestiller sig. Det er bare ikke noget, som folk skilter med, siger han.

De første tre afsnit af "Roasted: Verdens sjoveste ferie" kan ses på Prime Video fredag den 17. maj.

Ud over Simon Talbot medvirker Linda P, Lasse Rimmer, Tobias Dybvad, Mikkel Klint Thorius og Ane Høgsberg.

Powered by Labrador CMS