Sex, stoffer og Anders And: Så vild var Sidney Lee

Reality-stjernen Sidney Lee var som ingen andre - her er hans vilde liv

Udgivet Opdateret

Den selvbrunede super-reality-stjerne Sidney Lee har opnået en status i medierne, som er på linje med tidligere statsministre og de allerstørste sportsstjerner i Danmark. 

I hvert fald, hvis man måler på kendis-faktoren. 

Kameraerne og kvinderne var vilde med reality-charmøren, der deltog i utallige programmer, som 'Singleliv', 'Sommer i Sunny Beach', 'For Lækker til Love', og 'Divaer i junglen', for blot at nævne nogle få stykker.

Nu er kongen af reality desværre afgået ved døden. Den triste nyhed kunne Ekstra Bladet 'breake' i går.

Sidney Lee på Den røde løber ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021.
Sidney Lee på Den røde løber ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021.

"600 kvinder"

Den solarie- og selvbrunede tv-darlings score-cv var heller ikke for børn.

Og den professionelle gamer holdt nøje regnskab med hvor mange kvinder, der havde været forbi hans seng.

"Jeg vil sige omkring 600 kvinder", forklarede Sidney overfor bt.tv og mindes en noget kedelig trekant med to kvinder, han havde scoret i byen, skriver tv2.dk.

Sidney Lee var hans kunstnernavn, men han blev i virkeligheden født Søren Hassel Hansen.

Sidney Lee i sin lejlighed i Vanløse.
Sidney Lee i sin lejlighed i Vanløse.

Set af 1 milliard seere

Den frække, 'lige ud af posen' reality-stjerne lod i et interview med SE og HØR tilbage i 2009 forstå, at Danmark var for lille til ham. 

Interviewet blev lavet i forbindelse med, at Sidney Lee var blevet set af en milliard seere verden over, efter at han var blevet bedt om at aflyse rapperen Akons optræden på scenen i Parken foran publikum.

- Satser du så på en international karriere nu?

- Jamen, sådan lidt. Det var fedt at være deroppe. Man kigger lige lidt til højre og ser sit ansigt på en kæmpe storskærm, og man står og snakker engelsk - det kunne jeg sgu godt lide. 

- Altså, nu har jeg ligesom indtaget Danmark. Nu skal der ske noget. Jeg kan sagtens se mig selv i udlandet om et års tid eller sådan noget, sagde Sidney Lee til SE og HØR.

Sidney Lee var en del af kendis-miljøet i København, og han var ikke bleg for at afsløre sit forbrug af alkohol og stoffer.
Sidney Lee var en del af kendis-miljøet i København, og han var ikke bleg for at afsløre sit forbrug af alkohol og stoffer.

Coke fem gange på en aften

I 2009 afslørede han også i et interview med B.T., at han på sine vilde byture i kendis-miljøet væltede sig i stoffer, og på en enkelt aften havde taget coke fem gange. 

Måske mest overraskende er, at han netop sammen med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, og Caroline Wozniacki har optrådt i Anders And Bladet under navnet 'Slibri Lee'. 

Højere anerkendelse kunne Sidney Lee vist næppe opnå inden for sin genre. Hans borgerlige navn var Sidney Hassel Hansen.

Nu lyser en dansk reality-stjerne på himlen.  

 

Powered by Labrador CMS