Søgning efter Kathrine fortsætter: Nu har hundene fået fært af noget

Hundene markerede på samme sted i Igelsø, da de ledte efter kvinden torsdag.

Udgivet Opdateret

Citathistorie: TV2 ØSTJYLLAND

Midt- og Vestjyllands Politi fortsætter fredag med at lede efter den 41-årige kvinde, Kathrine, der har været meldt savnet siden den 5. december.

Torsdag gjorde man brug af nogle specialtrænede vandsøgningshunde, der arbejdede omkring nogle søer i det område, hvor kvindens bil blev fundet på Fuglsangvej i Bryrup.

Det fortæller efterforskningsleder Peter Justesen til TV2 Østjylland.

- Hundene fik fært af noget, da de søgte i Igelsø. Det gjorde de uafhængigt af hinanden, så ét eller andet har de fundet. Vi ved ikke endnu, hvad det er, men vi sætter dykkere fra Forsvaret i vandet for at lede, siger Peter Justesen.

- Vi oplevede desværre i går, at der kom en del interesserede borgere forbi, som vi gerne vil være fri for. Derfor kommer jeg her med en venlig opfordring om at holde sig væk og give beredskabet arbejdsro, for vi leder efter en nål i en høstak, siger Peter Justesen.

Forsvandt 5. december

Kathrine forlod sit hjem tidligt om morgenen tirsdag den 5. december, da hun skulle hjem til sine forældre.

Her dukkede hun imidlertid aldrig op, og om eftermiddagen slog familien alarm og meldte hende savnet, hvorefter politiet startede en større eftersøgning op.

Der er blevet ledt i skoven omkring Vellingvej og Fuglsangvej, og torsdag fik Midt- og Vestjyllands Politi så hjælp af vandsøgningshundene, der fører frem til, at man i dag sender dykkere i vandet.

Powered by Labrador CMS