Speedwaystjerne nægtet kontakt med sine børn

Leon Madsen har ikke set sine børn i næsten halvanden måned og er dybt påvirket over den manglende kontakt

Udgivet

Leon Madsens kamp for at se sine døtre

Leon Madsen, dansk speedwaykører, oplever dyb smerte over manglende samvær med sine to døtre, efter at hans polske ekskæreste ulovligt førte dem til Polen.

I en midlertidig dom har Familieretten bestemt, at børnene skal bo midlertidigt hos Madsen i Danmark, mens ekskærestens samvær suspenderes. Madsen kæmper for at bevare fokus på sin karriere under denne svære tid.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Speedwaykøreren Leon Madsen kæmper for tiden en hård kamp for at komme til at se sine to døtre.

Den 35-årige danske speedwayprofil fortæller til Ritzau, at det påvirker ham dybt, at han ikke har haft samvær med børnene i halvanden måned, efter at han og børnenes mor er gået fra hinanden.

Leon Madsen fortæller, at hans polske ekskæreste ulovligt har ført deres to fælles piger ud af Danmark til Polen.

- Helt uvirkeligt

- Det er sådan noget, man normalt kun oplever i film.

- Jeg synes, det er helt uvirkeligt. Jeg savner mine børn, og det gør så ondt ind i hjertet hver eneste dag, siger Leon Madsen.

Speedwaykøreren tøver ikke med at kalde sagen for bortførelse og kidnapning.

Leon Madsen trækker sig på det danske landshold af private årsager efter en konflikt med moren til sine to børn.

Ulovligt ført ud af Danmark

I en midlertidig dom fra Familieretten, som Ritzau har fået mulighed for at se, antages det, at ekskæresten ulovligt har ført de to børn ud af Danmark og til Polen.

Det fremgår desuden, at døtrene skal have midlertidig bopæl hos Leon Madsen i Danmark, og samværet med moren midlertidigt suspenderes, mens sagen bliver behandlet.

Savnet til døtrene er så stort, at Leon Madsen til tider har svært at bevare fokus på sit arbejde, nemlig at køre speedway.

Håber på forståelse

- Derfor håber jeg på forståelse fra fans, sponsorer og andre. Det er ikke altid nemt at fokusere 100 procent på at køre speedway og dyrke min sport på topniveau. Men jeg gør mit bedste, lyder det.

Ekskæresten har efterfølgende reageret på Leon Madsens udmeldinger i en story på sin Instagram-profil.

- Jeg ville beskytte mig selv og mine børn mod vold.

- Jeg har altid ment, at private anliggender skal forblive private anliggender. Jeg kan dog ikke forblive ligeglad efter at have læst erklæringen fra min tidligere partner, hvori han grundløst anklager mig.

- Sandheden kommer frem

- Jeg beklager at skulle informere dig, om at i dag vil hele sandheden komme frem i lyset. Jeg håbede, at jeg aldrig skulle tale om det offentligt for mit eget bedste og frem for alt for pigernes bedste, skriver ekskæresten.

Senere torsdag lagde hun yderligere en story op. På et foto fremviser hun et blåt øje og forklarer, at det stammer fra december. Og at episoden er anmeldt til myndighederne.

Leon Madsen har afvist anklagerne om vold overfor Ekstra Bladet.

Nægter bortførsel

Ekskæresten benægter i sin Instagram-story, at hun har bortført de fælles børn. Hun hævder i stedet, at Leon Madsen har kendt til den adresse, som børnene har opholdt sig på i Polen.

De private problemer har fået Leon Madsen til at trække sig fra det danske speedwaylandshold.

Årsagen er, at landsholdsholdets hovedsponsor, logistikvirksomheden 3PL, har ansat Leon Madsens ekskæreste i firmaets polske afdeling.

Den danske speedwaykører har gjort sponsoren bekendt med sagen, og da det ikke har haft konsekvenser for ekskærestens ansættelse, så melder han fra til landsholdet.

Powered by Labrador CMS