Ung mand vinder fire millioner

-De bedste 170 kroner, jeg nogensinde har brugt

MainImage
Udgivet Opdateret

Man ved aldrig, om den store gevinst venter lige rundt om hjørnet.

Det vidste en yngre sønderjyde heller ikke, da han pludselig kom i tvivl om, hvorvidt det nu var klogest at spille Eurojackpot, Vikinglotto og Lotto – eller om han skulle lade være.

”Jeg havde lige afmeldt mit Lotto-abonnement, men så tænkte jeg: Arh, jeg bruger lige 170 kroner på en ugepakke med Vikinglotto, almindelig Lotto og Eurojackpot. Det er de bedste 170 kroner, jeg nogensinde har brugt!” fortæller manden ifølge en pressemeddelelse fra danske spil.

”Ja, der var jeg heldig. Jeg bestilte ugepakken om mandagen. Om tirsdagen blev der trukket lod i Eurojackpot, men der vandt jeg ikke noget. Og så tænkte jeg ikke, at der også var Eurojackpot om fredagen, men da jeg så logger ind på min konto, kan jeg se, at der står et riiiimeligt højt beløb. Så ringede jeg straks ind til Danske Spil for at spørge, hvad det var for noget, og så fik ham, jeg snakkede med, selv en klump i halsen, kunne jeg høre,” fortæller den meget glade sønderjyde, som endte med at kunne veksle de 170 kroner til næsten fire millioner: 3.966.935 kroner, for at være helt nøjagtig.

Er begyndt at bruge

Den nybagte millionær er allerede begyndt at bruge af pengene

”Jeg har købt en rejse til Thailand for hele familien. Hotel med all inclusive. Og der er bestilt billetter på business class, hvor man kan lægge sædet helt ned. Det er godt nok stort. Så slipper vi også for at sidde som sild i en tønde. Jeg er ret høj, og hvis dem foran folder sædet tilbage, så kan man godt blive pænt irriteret, når flyveturen tager 12 timer,” siger han.

Det er også blevet til en række ’små-indkøb’ for at glæde de nærmeste:

”Jeg har allerede brugt 130.000 kroner af gevinsten på min familie. Bare nogle små ting for lige at forsøde hverdagen lidt for dem. Jeg har en idé om at, de her penge, de skal holde nogle år. De skal ikke bare spildes,” siger manden, som i øvrigt har ændret sin tidligere beslutning om at holde op med at spille Lotto og Eurojackpot.

”Den kupon, som jeg vandt på, den har jeg fornyet igen. Hvem ved, om man vinder igen?” siger manden.

Powered by Labrador CMS