Vinder million: Bruger alle pengene på rekordtid

En ældre mand fra Fyn havde længe drømt om at vinde den store gevinst i Lotto: Da heldet så endelig slog ned, vidste han lige præcis, hvad pengene skulle gå til, og så var gevinsten hurtigt væk igen

Udgivet Opdateret

Under en måned. Så hurtigt fik næsten alle pengene ben at gå på, da en ældre mand fra Fyn for nyligt vandt 1.000.000 kroner i Lotto.

Og det har han det helt fint med.

- Det føles bare godt. Nu skylder vi ikke nogen noget som helst. Vi har det virkeligt godt. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse, det er skønt, siger manden ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Som så mange andre havde den lykkelige vinder tit og ofte snakket med konen om, hvad de ville bruge pengene på, hvis de en dag vandt den store gevinst i Lotto.

Og derfor var han godt forberedt, da pengene for nyligt landede på kontoen.

Huslån og familie

En portion af gevinsten gik til at betale huslånet ud, og lige så mange penge gik direkte videre til børn og børnebørn, som i sagens natur også blev vældigt glade for gaven.

Det var til stor glæde for vinderen og hans kone, som ikke føler, at de selv mangler noget i tilværelsen - eller næsten da: For der er stadig et mindre, femcifret beløb tilbage på kontoen, og de skal blandt andet gå til lidt øget komfort i dagligstuen.

- Vi skal have to nye, ens lænestole, der kan klappe ud med skamler og det hele. Det vil vi godt ofre på os selv. Men ellers har vi det, som vi skal have, siger manden.

Den runde million er næsten brugt rub og stub.
Den runde million er næsten brugt rub og stub.
Powered by Labrador CMS