Efter fem år er det slut

Beyonce udgiver sit første countryalbum. Det indeholder covernumre af både The Beatles og Dolly Parton

Beyonce

Beyoncé har nu udgivet sit længe ventede countryalbum 'Act II: Cowboy Carter', som er opfølgeren til hendes Grammy-vindende album 'Renaissance'. 

Albummet byder på 27 sange, herunder en coverversion af Dolly Partons "Jolene" og et samarbejde med Willie Nelson på sangen "Smoke Hour". 

Hendes første countryalbum

Det er Beyoncés første countryalbum og muligvis den anden del af en trilogi eller serie af album, der begyndte med 'Renaissance', skriver The Hollywood Reporter.

Albummet inkluderer tidligere udgivne singler som "16 Carriages" og "Texas Hold ’Em", samt nye sange som "Bodyguard" og en coverversion af The Beatles' "Blackbird". 

Undervejs i mere end fem år

Beyoncé har tidligere fortalt, at 'Cowboy Carter' har været undervejs i mere end fem år, inspireret af hendes følelse af ikke at være velkommen i countrygenren. 

Hun har brugt denne oplevelse til at dykke dybere ned i countrymusikkens historie og skabe et værk, der udfordrer genrens grænser, skriver The Hollywood Reporter.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS