Laura Drasbæk bliver plaget af myg

’Sommerdahl’-skuespilleren og kæresten har nemlig planlagt ferie i de svenske skove, og så oplever hun et salgseventyr med sit keramikværksted

Udgivet Opdateret

Laura Drasbæk forærede sin mor en tur til Sverige i julegave, og rejsen er nu planlagt at finde sted her i sommerferien.

– Vi tager Lasse med. Derudover har vi ikke lavet de store planer, fortalte den 49-årige ‘Sommerdahl’-skuespiller til Nyheder.dk ved sidste uges premiere på ‘Bad Boys 4’ i Moviehouse Hellerup.

Ikke så begejstret

Kæresten var dog ikke helt så begejstret for ferieplanerne.

– Ja, det bliver et mygge-helvede, fastslog den 59-årige filminstruktør tørt.

Laura Drasbæk er i gang med at optage nye afsnit af krimiserien ‘Sommerdahl’, hvor Peter Mygind spiller efterforskningslederen.

Der myrdes løs i Helsingør

– Vi har gjort det så mange gange før, at det bare kører derudad, sagde hun.

– Ja, og man må konstatere, at der bliver myrdet mange mennesker i Helsingør. Det er godt nok en farlig by, indskød Lasse Spang Olsen med henvisning til den fiktive handling, der tager udgangspunkt i Helsingør.

Føler sig superheldig

Ved siden af skuespillet oplever Laura Drasbæk også et salgseventyr med sit keramikværksted ved Jægersborggade i København.

– Faren var, at det pludselig ikke skulle blive så sjovt, fordi det så ikke længere bare var en hobby, men det bliver bare ved at give, oplever Laura Drasbæk.

– Der er mange turister i området, og de kigger forbi. Og så er sociale medier jo en vidunderlig informationssøjle, så jeg føler mig superheldig, og har bestemt ikke fortrudt, fortalte hun.

Powered by Labrador CMS