Magnus Heunicke: Debut i Cirkusrevyen

Miljøministeren fik smilende frem, da han trådte ind på scenen i en humoristisk parodi under Cirkusrevyens traditionsrige personalefest

Udgivet

Søndag aften tog miljøminister Magnus Heunicke en pause fra sine ministerielle pligter for at deltage som gæstestjerne i Cirkusrevyens årlige Halvvejsfest. Ved denne specielle lejlighed byttede revyens skuespillere deres vante pladser på scenen ud med sæderne blandt publikum for at blive underholdt af Cirkusrevyens personale.

Til store klapsalver og latterbrøl trådte ministeren ind på scenen iført en orange redningsvest og med en bunke papirer i hånden. Han leverede en humoristisk version af et miljøpressemøde, hvor Cirkusrevyen var det centrale tema.

En dejlig oplevelse at starte med et grin

- Det var en dejlig oplevelse at starte med et grin. Det sker jo ikke så tit, når jeg normalt holder pressemøder, udtalte Magnus Heunicke, der dog hurtigt afviste enhver idé om en karriereskifte til scenelivet.

- Nej, bestemt ikke. Jeg er lidt nervøs over at fremføre sådan nogle planlagte vittigheder, så jeg tænker ikke, at det er en ny karriere. Men det var sjovt at være med til, tilføjede ministeren.

Nummeret, som Magnus Heunicke opførte, var en parodi på et af årets numre i Cirkusrevyen, hvor skuespilleren Henrik Lykkegaard spiller miljøministeren. Ifølge Henrik Lykkegaard klarede Heunicke opgaven fortrinligt.

Henrik Lykkegaard har en parodi på Magnus Heunicke i Cirkusrevyen, og de herrer hilste på hinanden efter miljøministens optræden.

Virkelig sjov og lignede utroligt godt

- Jeg blev meget overrasket, da han kom ind på scenen. Jeg synes, han var virkelig sjov, og så lignede han jo utroligt godt, lød dommen fra Henrik Lykkegaard.

Det var ikke kun Lykkegaard, der blev udsat for humoristiske indslag i medarbejderrevyen. Også de andre skuespillere fra årets hold - Silas Holst, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard, Pernille Schrøder og Niels Olsen - blev kærligt drillet gennem sang og dans.

En langvarig tradition

Halvvejsfesten har været en fast tradition i Cirkusrevyen gennem mange årtier. Som altid begyndte aftenen med en servering af stegt flæsk og sluttede med fest og hygge efter medarbejdernes overraskende optrædener på scenen.

Powered by Labrador CMS