Mascha Vang vil væk

Influenceren leder efter et landsted med plads til heste i mellem Kolding og Vejle

Udgivet

Mascha Vang er sammen med manden Troels Krohn Dehli Vang og resten af den sammenbragte familie gået på intens jagt efter et landsted, hvor familien kan boltre sig.

Familien bor i hus i Kolding.

Og boligen skal findes et sted mellem Kolding og Vejle. Manden arbejder nemlig ikke så langt derfra som jagerpilot i sønderjyske Skrydstrup.

Klogere hver gang

– Jeg har kørt rundt og kigget, men ikke fundet noget endnu. Jeg bliver klogere hver gang, jeg ser noget nyt, og funderer over, hvad der kan lade sig gøre, sagde den 44-årige influencer til Nyheder.dk ved streamingtjenesten ’Max’ sæsonpremiere på ’House of the Dragons’ onsdag aften i Dagmar-biografen.

– Rigtig mange mennesker kontakter mig med noget, der som regel er kæmpestort, og det har vi ikke brug for. Det skal være noget, vi kan overskue og har lyst til, fortsatte Mascha Vang.

Bygge selv som sidste udvej

Og hun uddybede.

– Hvis vi ikke kan finde det rette, så må man bygge det selv, men det vil jeg helst være fri for. Jeg orker det ikke, erkendte hun, der har valgt at prioritere al sin tid med sin rideglade 12-årige datter Hollie Nolia.

Tid med datteren er vigtigst

– Vi skal have så mange timer som muligt i stalden sammen. Tiden med min datter prioriterer jeg højt, og så bliver alle andre aktiviteter sekundære, lød det videre.

Plads til nye projekter i fremtiden

– Jeg har faret rundt i rigtigt mange år. Når hun en dag ikke gider det mere, så kan jeg tage nye projekter op til overvejelse, sagde den sprudlende forretningskvinde.

Mascha Vang og hendes mand, jagerpiloten Troels Krohn Dehli.
Powered by Labrador CMS