Så fik de endelig den store fest

Drømmen om en stor kærlighedsfest er gået i opfyldelse for sportsværten Stine Bjerre Mortensen og landsholdsspilleren Casper U. Mortensen

Udgivet

Stine Bjerre Mortensen og Casper U. Mortensens bryllup

Stine Bjerre Mortensen og Casper U. Mortensen giftede sig i Finderup Kirke, efterfulgt af fest på Kragerup Gods.

Parret mødtes første gang tilfældigt i et tog og har været sammen siden 2010. De blev forlovet i 2016.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Efter et rådhusbryllup i 2017 i den tyske by Hannover har TV 2-værten Stine Bjerre Mortensen og håndboldspilleren Casper U. Mortensen giftet sig igen. 

Denne gang i Danmark i Finderup Kirke ved Høng og med efterfølgende bryllupsfest på Kragerup Gods ved Ruds-Vedby i det vestsjællandske.

Det fremgår af bryllupsbilleder, som Stine Bjerre Mortensen har delt i en række stories - tidsbegrænsede videoklip og billeder - på sin Instagram-profil.

Der er også klip fra brudevalsen og fra en optræden fra sanger og tidligere X Factor-dommer Ida Corr, der sang for parret og gæsterne.

Drømte om stor fest

Det har været parrets ønske at holde en stor bryllupsfest efter den intime ceremoni for syv år siden, fortalte Stine Bjerre Mortensen til B.T. sidste år.

Den 42-årige tv-vært og den 34-årige sportsstjerne, som blev forældre til sønnen Carlo i december 2022, har været kærester siden 2010 og blev forlovet på en ferie til Maldiverne i sommeren 2016.

Stine Bjerre Mortensen og Casper U. Mortensen blev i 2022 forældre til sønnen Carlo den 14. december, som kom til verden på sin fars 32-års fødselsdag.

De lærte hinanden at kende, da Stine Bjerre Mortensen spillede håndbold i Fredericia, hvor Casper U. Mortensen senere kom til.

Tilfældigt møde i tog

Men egentlig mødte de tilfældigt hinanden i et tog, afslørede Casper U. Mortensen i et interview med B.T. tilbage i 2014.

- Vi snakkede ikke vildt meget sammen, men en lille smule fordi hun var journalist og kunne se, at vi sad i landsholdstøj. 

- Så mødtes vi et år efter, da jeg skiftede til Fredericia, hvor hun kommer fra, og så startede det derfra, sagde han dengang til avisen.

Bor i udlandet

De forgangne otte års tid har parret boet flere steder i udlandet grundet Casper U. Mortensens karriere.

I dag bor parret i den tyske storby Hamborg, hvor Casper U. Mortensen spiller for HSV Hamburg.

Casper U. Mortensen har vundet olympisk guld - privat har han vundet Stine Bjerre Mortensens hjerte.

Imens har Stine Bjerre Mortensen pendlet til Danmark, så hun har kunnet fortsætte sit arbejde på TV 2 Sport.

Casper U. Mortensen har også repræsenteret de rød-hvide farver på herrelandsholdet og var med til at vinde OL-guld i 2016.

Powered by Labrador CMS