Søger nye medvirkende til populært program

Nu har du chancen for at komme med i DR's 'Sporløs' med Mette Frisk

Journalist Mette Frisk er lige nu aktuel i en ny sæson af DR's 'Sporløs', hvor hun forsøger at hjælpe andre med at finde frem til et savnet familiemedlem. 

Og DR har planer om at lave endnu flere episoder af det populære program, og er i den forbindelse i fuld gang med at lede efter nye deltagere.

Det fremgår af kanalens hjemmeside.

Det er lige nu

- Lige nu kan du søge om, at din sag måske skal være en af dem, som Mette Frisk og redaktionen bag 'Sporløs' tager fat på, skriver DR.

Så har du en slægtning, du aldrig har mødt eller et familiemedlem, der er forsvundet, og som du ikke selv har kunne opspore, så er det altså nu du har chancen.

På hjemmesiden han man også se, hvor og hvordan man skal henvende sig, hvis man ønsker at komme i betragtning.

DR søger lige nu nye deltagere til 'Sporløs'. Billedet her er fra denne sæsons episode nummer tre, der sendes i aften, og hvor Mette Frisk tager med tvillingerne Maria og Christina til Bolivia for finde ud af, om de har en trillingesøster.

Leder efter trillingesøster 

Sporløs sendes på DR og DRTV på mandage klokken 20.

I det tredje af denne sæsons i alt fem episoder, der kommer i aften, tager Mette Frisk med de 21-årige tvillingesøstre Maria og Christina til Bolivia for finde ud af, om de har en trillingesøster, og om hun bor hos deres ukendte, biologiske mor.

Powered by Labrador CMS