84 bilister knaldet - 10 skal til ny køreprøve

Midt- og Vestjyllands Politi registrerede 94 fartsager på fire timer i forbindelse med en fartkontrol tirsdag

Udgivet Opdateret

Efter et tip rykkede Midt- og Vestjyllands Politi tirsdag ud med en fartkontrol.

Her noterede politiet 94 sager på cirka fire timer i forbindelse med en fartkontrol ved et vejarbejde i Salling.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

- Ti bilister kan forvente at skulle op til en ny teori- og køreprøve, hvis de vil beholde deres kørekort, efter Midt- og Vestjyllands Politi tirsdag lavede fartkontrol, står der i pressemeddelelsen.

Hensynsløs kørsel

Det var på baggrund af en henvendelse om, at der blev kørt hensynsløst ved et vejarbejde på hovedvejen i Salling, at Midt- og Vestjyllands Politi om formiddagen satte måleudstyret i gang.

Og henvendelsen til politiet var velbegrundet.

I hvert fald noterede politiet 94 sager i løbet af de cirka fire timer.

Betinget frakendelse

Det resulterer nu i, at 70 bilister får en bøde, mens 14 kørte så stærkt, at de ender med et klip i kørekortet.

Ti bilister overskred fartgrænsen så meget, at de står til en betinget frakendelse af kørekortet, skriver politikredsen.

MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

Midt- og Vestjyllands Politi dækker Ikast-Brande, Silkeborg, Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig, Struer, Thisted og Morsø kommuner.

Med sine 9.500 kvadratkilometer og 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set den største politikreds.

De 586.000 borgere, der bor i politikredsen, bliver serviceret af politiet fra syv døgnbemandede lokalstationer i Holstebro, Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing, fire nærpolitistationer i Lemvig, Skjern, Ikast-Brande og Nykøbing Mors samt en landbetjent i Nørre Snede.

I Midt- og Vestjyllands Politi ligger også det landsdækkende Politiets Administrative Center, som hvert år behandler mere end 1,5 millioner sager inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben for borgere i hele landet.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi

Powered by Labrador CMS