Anholdt efter voldsomt knivslagsmål

To mænd er kommet til skade

Udgivet Opdateret

Ved du noget så tip os HER

To mænd er anholdt efter et knivslagsmål foran Kanalkroen i Gilleleje natten til lørdag, oplyser vagtchef David Buch fra Nordsjællands Politi.

- Den ene er blevet stukket i låret, mens den anden har nogle skader i ansigtet, men det er ikke livstruende, fortæller David Buch.

Politiet modtog klokken 05.12 en anmeldelse om knivstikkeri på Kanalvejen 3 i Gilleleje, hvor beværtningen Kanalkroen har til huse.

Uoverensstemmelser

Ifølge David Buch var der tale om en form for uoverensstemmelse mellem to mænd, som resulterede i et slagsmål uden for beværtningen.

Politiet valgte at anholde begge mænd, og nu skal efterforskerne forsøge at kaste yderligere lys over begivenhederne. Derefter skal anklagemyndigheden tage stilling til, hvorvidt mændene skal stilles for en dommer.

Der er tale om to lokale mænd på henholdsvis 31 og 29 år.

Står til sigtelser

Ifølge David Buch står i hvert fald den ene mand - ham, som stak den anden i låret - til en sigtelse for grov vold.

Den anden står til en sigtelse for vold, men om der bliver tale om grov vold eller simpel vold, kan vagtchefen lørdag morgen endnu ikke svare på.

Mændene har lørdag morgen været forbi en skadestue, hvor de har modtaget behandling for deres skader, fortæller David Buch. Og derefter er de blevet bragt ind på politistationen til afhøring.

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi dækker de 13 nordsjællandske kommuner:

Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal.

Politikredsen betjener cirka 500.000 borgere fordelt på 1.516 km2.

Politikredsens hovedstation ligger i Helsingør, og der er desuden politistationer i Frederikssund, Gentofte og Hillerød. 

Kilde: Nordsjællands Politi
Powered by Labrador CMS