Bil ramt af projektil under køretur

- Sådan et projektil kan slå ihjel, påpeger Carina Mai Sørensen, som kom kørende i bilen sammen med sin familie. Nu opfordrer hun folk med våben til at have styr på sikkerheden

Dette potentielt dødbringende projektil ramte Carina Mai Sørensens bil.
Dette potentielt dødbringende projektil ramte Carina Mai Sørensens bil.
Udgivet Opdateret

- Pludselig lød der et kæmpe knald. 

Carina Mai Sørensen kom kørende med sin mand og sin datter i familiens bil ad Adelers Allé i Fårevejle Stationsby torsdag morgen, da de hørte smældet. På dette tidspunkt anede familien ikke uråd.

Men da bagdøren blev åbnet, faldt det, der skulle vise sig at være et projektil, til jorden - til familiens store forskrækkelse. 

- Det er vildt, at det skete. Og det er ulækkert at tænke på, hvad der kunne være sket. Man tænker: "Hvad nu hvis...", fortæller 40-årige Carina Mai Sørensen til Newsbreak.dk.

- Det er meget ubehageligt, tilføjer hun. 

Carina Mai Sørensens datter befandt sig på bagsædet, og projektilet ramte ved bagdøren i den side, hvor datteren sad.

-Det er skræmmende

Der er blevet foretaget undersøgelser, som tyder på, at familiens bil blev ramt på lang afstand. Formentlig af et løsgående projektil fra en riffel.

- Heldigvis skete der ikke noget alvorligt. Tænk, hvis en cyklist var blevet ramt. Nu hvor det endelig skulle ske, må det være det mest heldige og bedst tænkelige udfald, siger Carina Mai Sørensen.

- Det projektil kunne potentielt have været dødbringende. Sådan et projektil kan slå ihjel, påpeger hun.

Carina Mai Sørensen opfordrer til, at jægere og andre, som håndterer våben, har styr på sikkerheden. 

- Det er foruroligende, at det kan ske. Det er skræmmende, at man ikke er mere omhyggelig, når man håndterer våben. Det er noget sjusk. Det er lidt uhyggeligt, lyder det.

Intet nyt i sagen

Carina Mai Sørensen og familien er dog ikke specielt påvirkede af den ubehagelige episode.

- Min mand og jeg har talt en del om det, men vi har skånet vores børn, fortæller hun. 

Kommunikationschef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Thomas Kristensen, fortæller til Newsbreak.dk, at ingen vidner indtil videre har været i stand til at kaste lys over sagen. 

Men politiet, som ikke har grund til at tro, at nogen bevidst forsøgte at ramme familien, håber på at få opklaret, hvad årsagen til skudafgivelsen var. 

Her ses det hul ved bilens bagdør, som projektilet har forårsaget.
Her ses det hul ved bilens bagdør, som projektilet har forårsaget.
Powered by Labrador CMS