Borgmester ramt af hærværk - igen

- Noget af det mest forfærdelige

Udgivet Opdateret

Citathistorie: Sjællandske

Greves borgmester, Pernille Beckmann, er klar i mælet, efter at hun for anden gang på 14 måneder har oplevet hærværk mod sit hus.

Natten til tirsdag fløj der nemlig en stor sten ind gennem soveværelsesvinduet i hendes hjem.

To timer senere forsøgte en eller flere ukendte gerningspersoner at gøre det igen.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

- Man tænker, at det er løgn. Det er noget af det mest forfærdelige, jeg har oplevet, siger Pernille Beckmann til Sjællandske Nyheder

Meldt til politiet

Episoderne er meldt til politiet, som i øjeblikket er ved at undersøge spor i efterforskningen.

Politiet skal blandt andet forsøge at afklare, om hærværket er politisk motiveret mod Venstre-borgmesteren.

- De er ved at undersøge alt, hvad de kan og gør det godt, siger Pernille Beckmann.

Hun håber naturligt nok, at episoden bliver opklaret, så hun kan få vished om, hvem der står bag og hvorfor nogen kaster sten mod hendes hus.

For anden gang på 14 måneder har Greves borgmester, Pernille Beckmann, oplevet at ukendte gerningsmænd har begået hærværk mod hendes hus. Denne gang fløj en stor sten gennem soveværelsevinduet.

Flaske med brandbar væske

For 14 måneder siden var det en flaske med papir smurt ind i en brandbar væske, der var forsøgt antændt og smidt mod en rude.

- Uanset om det er drengestreger eller nogen, der er sure over mine holdninger, er det stærkt ubehageligt at få smidt en kæmpe sten gennem ruden, siger Pernille Beckmann.

Det er anden nat på lidt over et år, at du oplever hærværk, sandsynligvis fordi du er borgmester. Får det dig til at overveje, om du laver det rigtige?

- Det får mig ikke til at overveje, om jeg skal fortsætte som borgmester, men det får mig til at overveje, om vi som mennesker kan få en anden dialog og en anden respekt for det samfund, som vi er en del.

Powered by Labrador CMS