Claus dybt frustreret efter voldsom brand

Gartneriet By Growers har oplevet flere brande inden for de seneste måneder. Netop dette har været en frustrerende proces at genoprette gartneriets mange kvadratmeter, fortæller adm. direktør, Claus Petersen

Sådan så det ud i januar, da dele af gartneriet By Growers stod i flammer.
Udgivet Opdateret

- Vi er jo brændt noget ude, må man sige. Vi mangler op mod 35.000 kvadratmeter, og det er jo klart, at vi nu har en mindre produktion. Vi ligger på 15 procent af vores oprindelige bygningsareal. Det har givet nogle konsekvenser. 

Konklusionen er klar hos adm. direktør, Claus Petersen en måned efter den seneste brand hos gartneriet By Growers

Det har kostet en del af produktionen, at der i de seneste måneder har været op mod fire brande på gartneriets areal. 

En proces, der både har været frustrerende for ham og resten af virksomheden. Alligevel er man lettede over, at oprydningsarbejdet efter brandene er foregået efter bogen. 

- Alle er med på, at det har været noget, som vi ikke selv har været herrer over, så jeg tror på, at vi får navigeret det hele i mål også, fortæller adm. direktør Claus Petersen til Newsbreak.dk.

Forsikringen hjælper

Selvom de fire brande har haft konsekvenser for By Growers, har gartneriet fået hjælp fra deres forsikring. 

En hjælp, der har gavnet virksomheden og har hjulpet med at dække de væsentligste omkostninger. 

Claus Petersen vil dog ikke oplyse, hvor stort et økonomisk tab det har været for gartneriet. 

- Det går desværre sin gang. Det er ikke noget, vi har så meget erfaring med, men heldigvis har vores forsikring været som forventet. Det er jeg glad for, at vi har, så man kan skabe sig et overblik over det hele. Det er rart at have en specialist på opgaven, forklarer Claus Petersen. 

Kan ikke ændre på fortiden

Sket er sket, lyder en god gammeldags sætning. Netop disse ord er, hvad Claus Petersen går med af tanker i øjeblikket. 

Der er nemlig ikke det store at gøre ved de mange brande, mener direktøren. Derfor ser man i stedet fremad hos By Growers.

- Vi er stadigvæk meget frustrerede, men der er jo noget, som du kan gøre noget ved, og så er der ting, som du ikke selv kan gøre noget ved. 

Går ud over hverdagen

- Det går jo ud over dagligdagen, men vi kan ikke lave om på det, og derfor forsøger vi efter bedste evne at klare tingene på den bedst mulige måde. Det betyder, at vi hurtigst muligt skal have drivhuset op og stå igen, så vi igen kan være med, når sæsonen går i gang, og når produktionen køre, lyder det fra direktøren. 

Powered by Labrador CMS