Deler uhyggelig teori om træfældning

Nordjyllands Politi kæder to andre tilfælde af hærværk sammen med fældning af træ ud over vejbane i Arden

Udgivet Opdateret

Nordjyllands Politi har en formodning om, at træfældning ved Arden sent søndag aften kan kædes sammen med to andre tilfælde af hærværk i byen.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Vælter egetræ og hegnspæle

Lørdag eller søndag blev flere hegnspæle samt et egetræ fældet, så de faldt ind over en mark og en indhegning på Stormosevej i Arden.

Tidligere i sidste uge - mandag eller tirsdag - blev et legestativ på Arden Skole udsat for hærværk, da et stykke træ blev sat ud i en bærende stolpe på et nyopført legetårn, skriver politiet.

Potentielt farlig situation

- Dog var det savede stykke ret synligt, så det blev heldigvis opdaget i tide, inden en potentielt farlig situation kunne indtræffe, siger politikommissær Mikkel Brügmann i pressemeddelelsen.

Det er disse episoder, som politiet formoder kan have en sammenhæng til sagen om træfældning på en rasteplads ved Madum Sø søndag aften.

Det er dette træ, der er fældet ud over kørebanen.

NORDJYLLANDS POLITI

Nordjyllands Politi dækker Frederikshavn, Læsø, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Jammerbugt, Vesthimmerlands, Mariagerfjord og Rebild kommuner.

Politikredsen beskæftiger cirka 850 medarbejdere – politifolk, jurister og administrativt ansatte – som døgnet rundt arbejder for, at Nordjylland skal være et sikkert og trygt sted at virke, bo og færdes.

Der bor godt 526.000 personer i alt i de nævnte kommuner (befolkningstal er pr. 1. kvartal 2020 og hentet hos Danmarks Statistik den 1. marts 2021).

Politistationer:

Nordjyllands Politi har også en landbetjent på Læsø og en afdeling ved Aalborg Lufthavn.

Kilde: Nordjyllands Politi

Powered by Labrador CMS