Efterforsker mistænkeligt dødsfald

Politiet er massivt til stede på adressen

Udgivet Opdateret

Opdateret 14.18: 

'Politiet efterforsker stadig på en adresse på Chr. Winthers Vej i Vordingborg. Der er tale om et mistænkeligt dødsfald. Afdødes pårørende er nu underrettet. Vi har ikke yderligere pt., men vender tilbage, når vi har nyt.', skriver politiet på Twitter.

Et mistænkeligt dødsfald bliver mandag formiddag undersøgt i en bolig på Chr. Winthersvej i Vordingborg.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter kort før klokken 11.25.

Tidligere på dagen rykkede både flere politibiler og ambulancer ud til adressen, men politiet har i flere timer holdt kortene helt tæt til kroppen.

- Situationen er under kontrol i på Chr. Winthersvej i Vordingborg, hvor efterforskningen er gået i gang efter et mistænkeligt dødsfald, skriver politikredsen på Twitter.

Mandag formiddag

Den første oplysning om politiets arbejde kom cirka to timer tidligere mandag formiddag.

- Vi er lige nu til stede på Chr. Winthersvej i Vordingborg, hvor vi undersøger en sag. Undersøgelserne vil formentlig stå på det meste af dagen. Vi har for nuværende ikke yderligere kommentarer, lød det.

I det centrale Vordingborg

Chr. Winthersvej ligger i den centrale del af Vordingborg tæt på stationen.

Billeder fra området viser, at betjente har været forbi togstationen i forbindelse med sagen. Det er dog ikke oplyst, hvad årsagen er.

Politiet er til stede ved det de betegner som et 'mistænkeligt dødsfald'.
Politiet er til stede ved det de betegner som et 'mistænkeligt dødsfald'.

SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS POLITI

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dækker Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Lokalpolitistationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Maribo.

Næstved er hovedstationen i politikredsen.

Der bor ca. 390.000 borgere i kredsen.

Antallet af medarbejdere i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er cirka 770. Antallet er fastsat efter politikredsens størrelse, indbyggertallet, sagsantallet og arbejdsopgaver i øvrigt.

Powered by Labrador CMS