Fanget på overvågning: -Meld dig

En mand efterlyses for groft overfald

Udgivet Opdateret

En 17-årig dreng dreng har pådraget sig alvorlige skader i ansigtet, efter han blev overfaldet i Bispensgade i Aalborg ud for nummer 26 lørdag nat klokken 02.45.

Nordjyllands Politi efterlyser nu den formodede gerningsmand til det grove overfald.

Sparket og trampet i hovedet

Politiets opfordring er klar: "Meld dig – vi har dig på videoovervågning. Ellers offentliggør vi det," lyder det i en pressemeddelelse.

- Han blev blandt andet sparket og trampet i hovedet, oplyser efterforskningslederen, politikommissær Kenneth Rodam. 

Under overfaldet henvendte forbipasserende vidner sig til den mistænkte gerningsmand, som var i følgeskab med yderligere en mand og en kvinde. 

Herefter stoppede den mistænkte med at trampe på den 17-årige, der lå på brostenen, og tog flugten sammen med manden og kvinden.

Havde blod på skoene

På baggrund af vidneudsagn og videoovervågning beskriver Nordjyllands Politi den formodede gerningsmand som 20-30 år, mellemøstlig/arabisk af udseende, almindelig af bygning og 180-190 centimeter høj. 

Han har kort sort hår og fuldskæg, bar briller og var iført hvid kortærmet t-shirt, mørke lange bukser og hvide sko.

- Vi kan via videoovervågningen følge de tre personers færden efter overfaldet, og vi kan konstatere, at den formodede gerningsmand bliver opmærksom på, at han har meget blod på sine hvide sko, som han derfor tager af og smider i en skraldespand ved Nytorv. Vi har, også ud fra overvågningen, sikret disse sko til sagen, fortæller Kenneth Rodam og fortsætter:

- Melder mistænkte ikke sig selv inden for nogle timer, så vil vi eftersøge ham i offentligheden med billeder fra overvågningen. 

Medvirkede muligvis i overfaldet

Politikommisæren udelukker ikke, at manden og kvinden, som den formodede gerningsmand var i følgeskab med, havde en medvirkende rolle i overfaldet.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 114.

Politiet advarer den mistænkte om, at de har fanget ham på videoovervågning.
Politiet advarer den mistænkte om, at de har fanget ham på videoovervågning.
Powered by Labrador CMS