Fire frikendt for Tobias' død

Fire mænd i alderen 22-30 år er torsdag blevet erklæret skyldige for vold, men samtidig frikendt for dødsvold i forbindelse af drabet på 20-årige Tobias Jødal fra Horsens sidste år

Politiet på stedet, hvor BMW'en senere blev fundet.
Politiet på stedet, hvor BMW'en senere blev fundet.
Udgivet Opdateret

Fire mænd blev torsdag frikendt for at have forvoldt en 20-årigs død.

De er dog blevet kendt skyldige i vold.

Torsdag har fire mænd på henholdsvis 22, 22, 25 og 30 år været for Retten i Horsens. 

De tiltalte mænd er i den forbindelse blevet frikendt for dødsvold, men samtidig er de blevet altså kendt skyldige i vold. 

Tre mænd idømmes et års fængsel og en mand idømmes et år og to måneders fængsel i sagen om et brutalt overfald i Horsens i maj sidste år.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisen har Retten i Horsens ikke kunnet finde bevismateriale nok for, at de fire mænd skulle have været direkte årsag til Tobias Jødals død.

Peberspray og slået bevidstløst

Mændene har været tiltalt for at have haft stor medvirken til drabet på den 20-årige Tobias Jødal fra Horsens, der sidste år i maj måned blev brutalt overfaldet og senere døde.

Her blev Tobias Jødal slået bevidstløst og overfuset med peberspray på Sølvgade i Horsens, inden han til sidst blev smidt ind i et bagagerum i en BMW X5 og fik hældt RedBull ned over sig. 

Kendt skyldig for vold

De fire tiltalte er til gengæld ikke blevet kendt helt uskyldige i drabssagen. 

De er kendt skyldige for grov vold, og samtidig tiltalt for at overlade en livsfarligt nødlidende til sig selv som følge af den beskrevne episode ovenfor. 

Powered by Labrador CMS