Fire tiltalt for drab

22-årig dræbt med knivstik i brystet

Udgivet Opdateret

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi tiltaler fire mænd i alderen 20-24 år for manddrab.

De er tiltalt for i august 2021 at have dræbt en 22-årig mand i Herning, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 5. august 2021 døde den 22-årige mand efter at være blevet stukket med kniv. 

Manden befandt sig i området ved Dalgasgade i Herning, da han omkring klokken 03.00 blev stukket i brystet. 

Ringede selv 112

Han ringede selv til alarmcentralen og blev kørt til behandling på sygehuset i Herning, men hans liv stod ikke til at redde, og han døde klokken 05.47.

Ifølge anklageskriftet kørte de fire tiltalte om natten den 5. august 2021 rundt sammen i en bil, da de aftalte at opsøge den 22-årige. 

Ifølge anklageskriftet forlod to af de tiltalte – en 22-årig mand og en 24-årig mand – bilen, opsøgte det 22-årige offer og stak ham i brystet med en kniv.

Ud over drabstiltalen er en af de fire - en 20-årig mand - tiltalt for overtrædelse af våbenloven ved at have opbevaret og besiddet en halvautomatisk riffel og 14 tilhørende skarpe patroner.

Sagen kommer for retten til januar.

Smedegade var en af flere gader i Herning, der blev afspærret af politiet under efterforskningen af drabet på den 22-årige.
Smedegade var en af flere gader i Herning, der blev afspærret af politiet under efterforskningen af drabet på den 22-årige.
Powered by Labrador CMS