Hund forgiftet af narko i dansk park

Politiet undersøger en park i Hundige, efter at en hund i weekenden blev forgiftet ved at have indtaget narko

Den alvorlige hundesygdom giardia er i udbrud
Den alvorlige hundesygdom giardia er i udbrud
Udgivet Opdateret

Politiet er bekendt med de såkaldte 'narkohunde,' når der skal spores eventuelle fund af narko eller andre euforiserende stoffer. 

Men i Hundige Park var en ganske almindelig hund i stedet udsat for at blive forgiftet. Hunden er i kritisk tilstand, og politiet formoder, at der kan være tale om, at hunden har sniffet narko. 

Det skriver sn.dk

Mediet skriver, at hændelsen fandt sted søndag eftermiddag under en tur i Hundige Park, hvor ejeren var ude og lufte sin hund. 

Efterfølgende fik hunden det dårligt og er nu indlagt på et dyrehospital, hvor den treårige hunds tilstand er kritisk.

Undersøger lignende tilfælde

Midt- og Vestsjællands Politi undersøger derfor et givent område i Hundige Park i et forsøg på at finde spor fra den formodede forgiftning af hunden. 

- Vi spidser selvfølgelig ører, når en dyrelæge siger, at der er fundet narko i en offentlig park. Vi er opmærksomme på at undersøge området. Vi ved dog endnu ikke, hvad det ender med, men vi skal have en hund derned for at få hjælp til at se, om der gemmer sig et slags lager eller om det ’bare’ er en person, der har tabt noget fra sin lomme, siger vagthavende hos Midt-og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, ifølge sn.dk. 

Mediet skriver desuden, at det ikke er første gang, at politiet må efterforske mulige forgiftninger af hunde i forbindelse med indtag af narko.

Powered by Labrador CMS