- Jeg sprællede som en sindssyg

Rikke Karlsson, tidligere medlem af EU-Parlamentet, vidste ikke, hun var blevet bestyrelsesmedlem i Meld

Udgivet Opdateret

Tidligere medlem af EU-Parlamentet Rikke Karlsson startede indirekte retssagen mod formand for Dansk Folkeparti Morten Messerschmidt, der er tiltalt for dokumentfalsk og svig med EU-midler.

Hun afgiver mandag forklaring for Retten på Frederiksberg og fortæller, at hun gentagne gange forsøgte at få svar fra Messerschmidt på, hvorfor hun var blevet medlem af det europæiske parti Meld uden sin viden.

Sprællede løs

- Ja, det gjorde jeg i allerhøjeste grad, jeg sprællede som en sindssyg. Jeg sad i et parti og ønskede at være så loyal, jeg kan.

- Jeg tog kontakt til Kristian Thulesen og andre i Dansk Folkeparti, og jeg sagde til dem, at jeg ønskede at vide, hvad der var sket i 2014, siger Rikke Karlsson.

Rikke Karlsson forlader retten, da retssagen mod Morten Messerschmidt fortsætter ved Retten på Frederiksberg.
Rikke Karlsson forlader retten, da retssagen mod Morten Messerschmidt fortsætter ved Retten på Frederiksberg.

Meldte sig ud

Kristian Thulesen Dahl var den daværende formand, siden har Morten Messerschmidt taget over.

I 2015 meldte hun sig pludselig ud af Dansk Folkeparti og pegede på mistænkelige forhold i EU-partialliancen Meld, som Morten Messerschmidt var formand for.

Journalist fortalte det

Hun fortalte, at hun først noget senere fandt ud af, at hun stod som indmeldt i bestyrelsen i Meld, da en journalist fra Ekstra Bladet oplyste hende om det.

Rikke Karlsson mener, at hun er blevet indskrevet i Meld uden sit vidende og har tidligere anklaget Morten Messerschmidt for identitetstyveri.

Powered by Labrador CMS