Kæmpe evakuering

Det sker på grund af et større gasudslip

Udgivet Opdateret

Opdateret 16.24: Gasudslip i Brande: Politi og brandvæsen har afsluttet indsatsen. Alle kan trygt vende hjem. De resterende beboere kan altså tage direkte hjem uden at blive fulgt af brandvæsenet, skriver politiet på Twitter

'Har du været i området med gasudslip og føler dig svimmel, har kvalme eller kaster op, så søg ud i frisk luft og søg læge.', skriver Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Politiet skriver yderligere, at selv om gassen er væk, kan det stadig lugte af gas i området, da der har været sprøjtet vand på gassen. Lugten vil forsvinde inden for et døgns tid.

'Vi ophæver nu afspærringen. Det er sikkert at opholde sig i området. De berørte beboere (de lige vejnumre på Skovbrynet 34-120) skal opsøge politi eller brandvæsen ved børnehaven Børnehuset, Gl. Thyregodvej 76, Brande.', skriver Midt- og Vestjyllands Politi i et tweet.

Beboerne vil dernæst blive afhentet og fulgt hjem af en brandmand, der ved samme lejlighed kontrollerer huset for gasophobning, fortsætter politiet i et nyt tweet torsdag eftermiddag.

Brandvæsenet vil torsdag eftermiddag evakuere 56 adresser i Brande, hvor i alt 207 personer har bopæl. 

Det drejer sig om adresserne Skovbrynet 34 -120 - altså alle lige numre i det interval. 

Det er muligt at opholde sig i Brandehallerne, Ole Bendix Vej 1, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i et tweet.

Det sker på grund af et større gasudslip, efter et gasrør er blevet gravet over på Skovbrynet ved nummer 98. 

'Søg væk fra området mod vinden. eller alternativt luk døre og vinduer og sluk ventilation. Brand, redning og politi er på vej.', skrev politiet tidligere torsdag eftermiddag på Twitter. 

En større evakuering af borgere er i gang i Brande.
En større evakuering af borgere er i gang i Brande.
Powered by Labrador CMS