Kastede baby efter politiet

Inden en mistænkt mand tog flugten til fods, valgte han at kaste den baby, som havde været med i bilen under en biljagt i Florida, efter politiet

En mand, som nu er anholdt, kastede en to måneder gammel baby efter politiet, inden han forsøgte at flygte. Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix
En mand, som nu er anholdt, kastede en to måneder gammel baby efter politiet, inden han forsøgte at flygte. Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

En mand, som forsøgte at flygte fra politiet i Florida, endte med at kaste en baby efter politiet og stikke af til fods. 

Det var efter en hæsblæsende biljagt om aftenen den 26. maj, at en mistænkt mand steg ud af sin bil og uden tøven kastede en to måneder gammel dreng, som havde været med i bilen under biljagten, efter politiet. Fra to meters afstand. Det skriver den britiske avis The Independent.

Landede i armene på politibetjent

En politibetjent formåede at gribe babyen og bringe ham i sikkerhed.

"Jeg har set mange skøre ting, men dette slår godt nok meget," siger den pågældende politibetjent, Jacob Curby, som greb ham.

"Det var ikke sådan, at den mistænkte overrakte babyen til mig. Det var et decideret kast på meters afstand," lyder det. 

Politimanden bliver suppleret af en kollega fra politiet i Florida:

"Man kan ikke kaste en baby efter politiet og forvente at blive håndteret med fløjlshandsker," slår han fast.

Anklaget for grov børnemishandling

Flere kameraer fangede en stor del af den 40 minutter lange jagt. Floridas politi har oplyst, at den mistænkte kørte hovedløst gennem byen og nægtede at standse.

Da politiet langt om længe fik fat i ham, strittede han imod ved både at sparke og bide. Men til sidst lykkedes det at anholde ham. 

Den mistænkte, John Henry James, er nu anklaget for grov børnemishandling og andre forseelser relateret til flugtforsøget og anholdelsen.  

Powered by Labrador CMS