Modbydelig sag på dansk skole

I juni blev en ansat på en skole i Nørresundby varetægtsfængslet for at krænke flere skolebørn, skriver avis

Udgivet Opdateret

En ansat på Gl. Lindholm Skole i Nørresundby er blevet sigtet og fængslet for blufærdighedskrænkelse af flere børn på skolen.

Det oplyser politikommissær Carsten Straszek fra Nordjyllands Politi til Nordjyske.

Sigtet og fængslet

Politiet modtog en anmeldelse 14. juni om krænkelser af børn på skolen, og efter ti dages efterforskning blev den ansatte sigtet og varetægtsfængslet i et lukket grundlovsforhør 24. juni.

Carsten Straszek bekræfter over for Ritzau, at en ansat er sigtet og fængslet. Han oplyser, at den ansatte nægter sig skyldig, men politikommissæren vil ikke nærmere ind i detaljer om sagen.

Forældre fik besked

Ledelsen på skolen fik oplysninger om den ansatte kort før sommerferien, bortviste vedkommende og overdrog sagen til politiet.

Gl. Lindholm Skole udsendte tirsdag - dagen inden skolestart - en orientering til forældre med børn på skolen, skriver Nordjyske, der har talt med skolelederen.

På Gl. Lindholm skole er en ansat blevet fængslet
På Gl. Lindholm skole er en ansat blevet fængslet

BLUFÆRDIGHEDSKRÆNKELSE

§ 232 Den, som ved uanstændigt forhold krænker blufærdigheden, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år eller, hvis forholdet er begået over for et barn under 15 år, med bøde eller fængsel indtil 4 år.

Stk. 2. Ved fastsættelse af straffen skal der lægges vægt på den særlige krænkelse, der er forbundet med lovovertrædelsen.

Kilde: Danskelove.dk
Powered by Labrador CMS